42 Maslak, Türk Lezzet Müzesi'nde Serdar Ortaç, Şafak Sezer ve Berdan Mardini ile renklenen gece

42 Maslak, İletişim stratejisti ve TV sunucusu Ertan Özyiğit’in moderatörlüğünü yaptığı ve araştırmacı yazar Farah Yurdözü ve Hamza Yardımcıoğlu’nu konuk ettiği ‘Maslak Muhabbet Olsun’ söyleşisine Serdar Ortaç, Şafak Sezer ve Berdan Mardini gibi ünlü isimler de katıldı.

42 Maslak’ta, İletişim stratejisti ve TV sunucusu Ertan Özyiğit’in moderatörlüğünü yaptığı, ‘Maslak Muhabbet Olsun’ söyleşisinin konukları araştırmacı yazar Fahar Yurdözü ve Hamza Yardımcıoğlu idi. Sohbet, Serdar Ortaç, Şafak Sezer, Berdan Mardini ve Prof. Dr. Oytun Erbaş’ın da katılımıyla hayli renkli dakikalara sahne oldu.

42 Maslak’ın içinde yer alan Türk Lezzet Müzesi’nde gerçekleşen ’Maslak Muhabbet Olsun’ sohbetini Buray, Ayşe Boyner, Alize Danacı gibi sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler de ilgiyle izledi.

Türkiye’nin köklü lokantaları ve dükkanları ile zenginleşen Türk Lezzet Müzesi, 42 Maslak’ın sanat, eğlence ve gastronominin DNA’sını değiştiren vizyoner konsept anlayışını yansıtıyor. Anadolu’nun yemeklerine duydukları tutkuyu mutfaklarına yansıtan 42 Maslak, geçmişin tariflerini geleceğe taşıma misyonu da taşıyor.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni