AÇEV ve Efes Selçuk Belediyesi’nden Babalara Eğitim

Efes Selçuk Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle babalara eğitim verilecek.  Baba Destek Programı kapsamında düzenlenecek eğitimin tanıtım toplantısı 2 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da Selçuk Efes Kent Belleği’nde düzenlenecek.

 

Çocukların sağlıklı gelişimi için “Babayım. Şiddete Karşıyım” sloganıyla düzenlenecek Baba Destek Programı, babaların çocuklarını destekleyici demokratik tutumlar geliştirmesini sağlayarak çocukların gelişim ve iyi olma halinin en üst seviyede gerçekleşmesini desteklemeyi amaçlıyor. Babaların çocuklarının bakımında ve gelişiminde sorumluluklarını fark etmelerini ve buna uygun tutumlar geliştirilmelerini, çocukları ile karşılıklı ve yakın bir ilişki kurmalarını, çocuklarına zaman ayırmalarını, onlarla etkileşim içinde olmalarını, şiddetin hiçbir türünü uygulamamalarını, çocuklarının eğitim süreçlerine katılmalarını hedefliyor.

 

Baba Destek Programı’na katılım göstermek ve on üç hafta sürecek eğitime katılmak isteyen babaların Efes Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne (232 8982 69 25/172) başvurmaları gerekmektedir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni