Antalya Büyükşehir’den Çocuk Kitapları Haftası’na özel etkinlik

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Doğan Hızlan Kütüphanesi, Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında çocuk misafirlerini ağırlıyor. Etkinlik kapsamında yazar Emine Ercan ile birlikte kitap serüvenine çıkan çocuklar keyifli dakikalar geçirdi. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı çocuklara özel etkinliklerle kutluyor. Büyükşehir Belediyesi Doğan Hızlan Kütüphanesi Çocuk ve İlk Gençlik Bölümü’nün düzenlediği etkinlik kapsamında Yazar Emine Ercan’ı çocuklarla buluşturdu. Kütüphanenin çocuk misafirleri yazar Emine Ercan ile kitap yolculuğuna çıktı. 

 

ÇOCUKLAR KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRİYOR

Çocuk Kitapları Haftası’nın ilk etkinliğinde Hurma Yarbay Pınar İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Emine Ercan’ın ‘Ogi ve Konuşan Kitabı’ ile keyifli zaman geçirdi. Macera ve gizem dolu hikayede kitabın kahramanı ile gezintiye çıkan çocuklar, ‘Ogi ve Konuşan Kitap’ ile özgürce hayal kurmanın keyfini yaşadı. Çocuklar hem kitap okuma alışkanlığı kazanırken hem de kütüphaneyi gezme fırsatı buldu. Etkinlik, 23 Kasım ve 25 Kasım tarihlerinde 10.30’da devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni