DEÜ’den Bilim Çınarlarına Ahde Vefa

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Kurulu toplantısı yapıldı. DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar başkanlığında gerçekleşen toplantının ardından, DEÜ’ye ve bilim dünyasına uzun yıllar emek veren Prof. Dr. Adnan Gülerman, Prof. Dr. Fevzi Demir ve Prof. Dr. Fikret Sönmez’in isimleri verilen İİBF'deki seminer salonlarının açılışı yapıldı

 

Temelleri 1944 yılında atılmış köklü bir gelenekten gelen Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin (İİBF) yedi akademik biriminden biri olan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Kurulu toplantısı yapıldı. DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar başkanlığında, İİBF Dekanı Prof. Dr. Avni Egeli, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Özlem Çakır, fakülte öğretim üyeleri ve İİBF’den emekli akademisyenlerin katıldığı kurul toplantısında, yeni akademik yıl eğitim-öğretim programı, gelecek dönem vizyonu ve mezun üniversite mensuplarının farklı sektörlerde başarılı çalışmalarını kapsayan projeleri değerlendirildi.

 

İİBF BÖLÜMLERİNİN ÖNEMİ ARTIYOR

Toplantıda konuşan Rektör Hotar, fark yaratan eğitim anlayışı ile DEÜ İİBF bölümlerinin artan önemine dikkat çekerek, “Üniversitemiz, köklü geçmişi ve kendi gelenekleri ile ülkemizin en seçkin üniversiteleri arasında yer alıyor. Alanında yetkin, geniş eğitim kadromuz ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz, yurt genelinde öğrencilerin en çok tercih ettiği bölümleri bünyesinde barındırıyor. Giderek artan önemi ve tam doluluk ile eğitim-öğretime devam eden İİBF bölümlerimiz, İzmir’e ve bilim dünyasına değer katmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

 

İSİMLERİ İİBF SALONLARINA VERİLDİ

Kurul toplantısının ardından, fakülteye uzun yıllar emek veren Prof. Dr. Adnan Gülerman, Prof. Dr. Fevzi Demir ve Prof. Dr. Fikret Sönmez’in isimleri verilen İİBF'deki seminer salonlarının açılışı yapıldı. Gülerman, Demir ve Sönmez’e DEÜ’ye katkıları için teşekkür eden Rektör Hotar, “Dokuz Eylül Üniversitesi olarak birçok ilki ve yeniliği, ülkemize, kentimize ve bilim dünyamıza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bilgi birikimlerini uzun yıllar öğrencilere aktararak bilimin yayılmasına, ülkemizin gelişimine katkı sunan Prof. Dr. Adnan Gülerman, Prof. Dr. Fevzi Demir ve Prof. Dr. Fikret Sönmez hocalarımıza, bunca yıllık emekleri, eğitime katkıları için minnettarız. Onlara bir ahde vefa örneği olarak, isimlerini İİBF içinde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde oluşturduğumuz seminer salonlarına verdik. Kıymetli hocalarımıza sağlık diliyor, İİBF ailesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni