Küçükçekmece’de Kültür Merkezleri Güz Dönemi Kursları Başlıyor

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZLERİ YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLADI

Küçükçekmece Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği, Atakent, Sefaköy ve Cennet Kültür Merkezleri ev sahipliğinde gerçekleştirilen meslek, hobi ve eğitim yeni dönem kursları çok yakında kapılarını aralıyor.

 

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde 35 farklı branşta verilecek kursların 2022-2023 yılı kayıtları başladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yetişkin ve çocuklara yönelik gerçekleştirilen kurslarda; hobi, kişisel ve mesleki gelişim amaçlı pek çok branşta seçenekler yer alıyor.

 

Çocuklar, gençler ve yetişkinler için ayrı planlandı

Kültür merkezlerinin ücretsiz kursları, ilçede ikamet eden 8-17 yaş çocuklar ve gençler ile 18 yaş üzeri tüm yetişkinleri kapsıyor. Kontenjanların sınırlı olduğu kurslara başvurmak isteyenler,  9 Eylül tarihine kadar; Cennet, Sefaköy ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezlerinde başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. Kayıt yaptırmak için kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile müracaat edilmesi gerekiyor.

 

35 farklı branşta kurslar yer alıyor

Cennet, Sefaköy ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezleri’nde yabancı dil, resim, ebru, kaligrafi, aşçılık, müzik eğitimi, yaratıcı drama, bilgisayar kullanımı, Türk işaret dili, Braille alfabesi gibi birbirinden farklı 35 branşta kurslar yer alıyor. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarından veya 444 4 360 numaralı telefondan alabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni