Almanya’ya Dev Atama: Furkan Albayrak Münih’e Transfer Oldu

Son yılların en başarılı Türk işadamlarından Furkan Albayrak, Almanya'nın başkenti Münih'e yerleşiyor.

 

İş dünyasındaki başarılı adımlarını atmaya başladığı 2010 yılında Uluslar arası Eubsa şirketinin Türkiye CEO'su olan Furkan Albayrak gösterdiği başarıyla yalnızca 5 yıl sonra şirketin Türki Cumhuriyetler ve Doğu Avrupa Bölge Başkan yardımcılığı görevine yükselmişti.

 

Amerika merkezli Eubsa Group'un hizmet sektöründen çekilme kararı alması ve tüm hisselerini Kanadalı Whitemark Investment grubuna satması sonucu büyüyen şirket yeni sahipleriyle ürün yelpazesini genişleterek hem ciro anlamında atılıma geçmiş, hem de kadrosunu genişletmeye gitmişti.

 

Whitemark'ın 2023 kararlarından biri Türk iş dünyası açısından da önem taşıyor. 2023 yılının başında emekli olacak Whitemark Avrupa Başkanı W. Matte ANGEL'ın yerine şirketin Avrupa Böölge Başkanlığına Furkan Albayrak getiriliyor.

 

Furkan Albayrak başarılı çalışmalarıyla dünya ekonomisinin dikkatini çekmiş oldu. Aralık ayında Almanya'nın Münih kentine yerleşmeye hazırlanan Furkan Albayrak, çalışma ekonomisi lisansının ardından insan kaynakları alanında master ve doktora yaptı.

 

Furkan Albayrak, "Türklerin Avrupa'yı fethini tamamlamak üzere yola çıktık" dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni