Altınolukspor, devreyi galibiyetle kapattı

Edremit Belediyesi Altınolukspor, TVF Kadınlar 1. Ligi A Grubu’nda il yarının son maçında Yeşilyurt Spor Kulübü’nü 3-2 mağlup etti.

Türkiye voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Edremit Belediyesi Altınolukspor, ilk yarının son maçında İstanbul’da Yeşilyurt Spor Kulübü’nün konuğu oldu. Karşılaşmanın ilk seti büyük bir çekişmeye sahneye olurken set sonunda hata yapmayan Körfezin Sultanları, seti 26-24 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de karşılıklı sayılarla geçilirken ev sahibi seti 25-23 alarak eşitliği yakaladı. (1-1) Tempo ve heyacan karşılaşmanın üçüncü setinde de devam etti. Konuk Edremit temsilcisi seti 25-23 alarak yeniden öne geçti.  (2-1) Dördüncü sette ev sahibi Yeşilyurt hücumda etkili olurken seti 25-19 alarak bir kez daha beraberliği yakaladı. (2-2) Tie-break (Uzatma) setine giden mücadelede maçı kazanmak isteyen her iki ekipte hata yapmamak için hücumda ve savunmada çok dikkatli davrandı. Karşılıklı sayılarla geçen uzatma setinin sonunda hata yapmayan ve rakibini hayta yapmaya sürükleyen konuk Edremit Belediyesi Altınolukspor, seti 15-13 alarak maçı 3-2 kazanmayı başardı.

2022-2023 sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatan Körfezin Sultanları play-off yolunda iddiasını sürdürdü.

Edremit Belediyesi Altınolukspor Başkanı Filiz Sırma Uluç, yaptığı değerlendirmede sezonun devre arsına galibiyetle girdikleri için mutlu olduklarını belirterek “Oynadığımız her maçı ayrı değerlendiriyoruz. Yeşilyurt maçı da zorlu deplasmanlardan birisi. Bu zorlu maçta özellikle uzatma setine giden bir maçta daha az hata yaparak kazanmayı başardık. Devre arasına kazanarak girmek ayrı bir önem taşıyor. Teknik heyetimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Devre arasını en iyi şekilde geçirip sezonun ikinci yarısında başarı grafiğimizi daha yukarılara taşımak istiyoruz” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni