Dr. Taner Göçmez, Togg Europe Lideri ve Togg Devreye Alma Proje Direktörü olarak Togg’a katıldı

20 yıldan uzun süredir dünya çapında mobilite çözümleri ve mühendislik hizmetleri alanlarında görev yapan Dr. Taner Göçmez, Togg Europe Lideri ve Togg Devreye Alma Proje Direktörü olarak Togg’a katıldı.

 

Togg, uluslararası tecrübeye sahip lider atamalarıyla organizasyon yapısını güçlendirmeye devam ediyor. 20 yılı aşkın süredir mobilite çözümleri ve mühendislik hizmetleri alanında global ölçekte üst düzey yöneticilik yapan Dr. Taner Göçmez, 21 Kasım itibarıyla Togg Europe Lideri ve Togg Devreye Alma Proje Direktörü olarak sorumluluk üstlenecek.

 

20 yıldan uzun süredir dünya çapında mobilite çözümleri ve mühendislik hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren FEV’de görev yapan Dr. Taner Göçmez, ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu. Göçmez yüksek lisans ve doktora derecelerini RWTH, Aachen Almanya’dan aldı, Sabancı Üniversitesi ve Columbia Üniversitesi ortak Executive MBA programını tamamladı. FEV’de ekip lideri, proje yöneticisi, iş geliştirme direktörü gibi çeşitli kademelerde görev yapan Göçmez, 2011 yılında FEV Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Göçmez bu görevine ilaveten 2018 yılından bu yana FEV Asya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve 2020 yılından bu yana Yazılım ve Test Çözümlerinden Sorumlu Küresel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. 

 

Dr. Taner Göçmez, 21 Kasım itibarıyla Togg Europe Lideri ve Togg Devreye Alma Proje Direktörü olarak göreve başladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni