KuCoin’den Bitcoin ve Ethereum Alım Satımlarına 0 Komisyon

Global kripto para borsası KuCoin 5. yıl dönümüne özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Daha önce 5. Yıla Özel Sınırlı Sayıda NFT etkinliğini duyuran borsa şimdi de BTC ve ETH alım satım işlemlerinde komisyon oranlarını sıfırladığı yeni bir etkinlikle kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

 

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, 5. yıl dönümüne özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Borsa son olarak, Bitcoin ve Ethereum alım satım işlemlerinde komisyon oranlarının sıfırlandığı yeni bir etkinlik başlattı.

 

12 – 19 Ekim 2022 tarihleri arasına özel düzenlenen “BTC – ETH Alım Satımında 0 Komisyon” etkinliği boyunca, BTC/USDT, BTC/USDC, BTC/TUSD, BTC/DAI, ETH/USDT, ETH/USDC, ETH/TUSD, ETH/DAI ve ETH/BTC olmak üzere 9 spot işlem çiftinde alım satım komisyonları sıfırlanacak. Tüm kullanıcılar, KuCoin tarafından düzenlenen etkinlikten maker ve taker olarak faydalanabiliyor.

 

Kullanıcılarına sürekli yeni ürün, hizmet ve avantajlar sunmayı amaçlayan KuCoin, 5. yıldönümü sebebiyle çalışmalarında vites artırdı. Borsa, düzenlediği bir dizi etkinlikle kutlamalara kripto para yatırımcılarını da dahil ediyor. “Halkın borsası” olarak bilinen KuCoin, 5. yıl dönümünde kullanıcıların desteğine ve güvenine teşekkür etmek için alım satım kampanyaları, yüzde 10 indirimle BTC/ETH/KCS satın alımı, 5. yıla özel sınırlı üretim NFT gibi birçok etkinlik gerçekleştirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni