KuCoin’den, İçerik Üreticilerine 500 Değerinde Hediye

Global kripto para borsası KuCoin, İçerik Oluşturucu Programı’yla kripto ekosistemindeki içerik üretimini teşvik etmeyi amaçlıyor.

 

Kripto dünyasıyla ilgili kaliteli içerik üretimini teşvik etmeyi amaçlayan KuCoin, içerik oluşturuculara çeşitli ödüller dağıtan programı kapsamında yazarlara her ay 2.750 dolar değerinde Bitcoin’e kadar kazanma olanağı sağlıyor. 

 

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, yarattığı ekosistemi dinamik tutmaya devam ediyor. Borsa son olarak geliştirdiği ve her ay düzenli olarak hayata geçirdiği İçerik Oluşturucu Programı ile içerik yazarlarını, belirlenen çeşitli konularda içerik üretmeye teşvik ediyor. Program kapsamında içerik oluşturucuları her ay 2.750 dolar değerinde Bitcoin kazanabiliyor.

 

Kripto para dünyası ve içerik oluşturma konusunda tutkulu olan herkesin katılabildiği programda aynı zamanda En İyi Oluşturucu Bonusu da bulunuyor. KuCoin, her ay her dil için seçtiği en iyi oluşturucuya 1.250 dolar değerinde ek Bitcoin bonusu veriyor. Bu aşamada içerikler kalite, yaratıcılık ve etki gibi faktörler göz önüne alınarak değerlendiriliyor.

 

“Böylesi etkinlikler piyasanın enformasyonu için büyük önem taşıyor”

Programa ilişkin görüşlerini aktaran KuCoin Türkiye PR Müdürü Melis Samir, “Çeşitli konularda her kategoriden dijital kullanıcının birer içerik geliştiriciye dönüştüğü günümüzde, özellikleKripto para piyasaları yanlış bilgi akışının yüksek olduğu ve yatırımcıların finansal okuryazarlık açısından eğitim eksikliği yaşadığı genç bir piyasa. Bu yüzden böylesi programlar piyasanın enformasyonu için büyük önem taşıyor. Biz KuCoin olarak, bu bilinç doğrultusunda elimizden geldiğince piyasayı ve kullanıcılarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. Ancak bu hususta, içerik üretiminde bulunabilecek herkesi de teşvik ederek süreci hızlandırmak gayesindeyiz.” dedi.

 

KuCoin, İçerik Oluşturucu Programı kapsamında farklı konular arasından seçim yapılabilen aylık etkinlikler de oluşturuyor. Katılımcıların diledikleri konuda içerik oluşturup KuCoin’e iletmesinin ardından borsa adil bir değerlendirme süreci başlatıyor. Bu sürecin sonunda da seçilen her içerik 500 dolar değerinde Bitcoin kazanıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni