MAPFRE Sigorta’dan münhasır iş ortaklarına özel Kırmızı Buluşmalar

Türk sigorta sektörünün güçlü şirketlerinden MAPFRE Sigorta, Kırmızı Buluşmalar etkinliğinde münhasır iş ortaklarıyla bir araya geldi. Çevrimiçi düzenlenen strateji toplantısının ardından 5 bölge direktörlüğünün ev sahipliğinde eş zamanlı düzenlenen kahvaltı etkinliklerine MAPFRE Sigorta yöneticileri de katıldı. İş ortaklarıyla daha sık bir araya gelmeyi planladıklarını söyleyen MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Stefan Jensen, şartlar ne olursa olsun odaklarını kaybetmeden, yatırımlarına ve büyümeye devam edecekleri mesajını verdi.

 

MAPFRE Sigorta mevcut iş ortağı ağının verimliliğini artıracak çözüm ve uygulamalar hayata geçirirken, münhasır iş ortaklarıyla da bağlarını güçlendiriyor. Bu yıl ilkini düzenlediği Kırmızı Buluşmalar etkinliğinde münhasır iş ortaklarıyla bir araya gelen MAPFRE Sigorta, önce çevrimiçi ardından kahvaltı eşliğinde yapılan yüz yüze toplantılarda iş ortaklarına verdiği değeri ortaya koydu.

 

5 ilde eş zamanlı düzenlenen yüz yüze kahvaltı etkinliklerine MAPFRE Sigorta Bölge Direktörleri ve yöneticileri katıldı. İstanbul’da düzenlenen buluşmaya katılan MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Stefan Jensen, yaptığı konuşmada münhasır iş ortaklarının MAPFRE Sigorta için önemine değindi.

 

Jensen: Müşterilerimizin gözünde siz demek MAPFRE Sigorta demek

MAPFRE Sigorta’ya duyulan güvenin ve memnuniyetin arkasında münhasır iş ortaklarının ayrı bir yeri olduğunu söyleyen MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Stefan Jensen, “Müşterilerimizin gözünde siz demek MAPFRE Sigorta demek. Hepinize emekleriniz ve özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Yeni çağın gerekliliklerini yerine getiren, global deneyiminden aldığı güçle sağlam adımlar atan bir şirketiz. Oyuncuların sürekli arttığı bu ligde birlikte fark yaratarak kendimizi ortaya koyuyoruz. Bu noktada en değerli yol takım arkadaşlarımız sizlersiniz.” diyerek münhasır iş ortaklarına verdikleri değeri ifade etti.

 

‘Kârlılığa ve disiplinli büyümeye odaklıyız’

Sektörü ve MAPFRE Sigorta’nın konumunu da değerlendiren Stefan Jensen, “Yükselen enflasyon ve tedarik zincirinde daralmalarla beraber bazı iş kollarında artan rekabet nedeniyle oluşan maliyet artışı maalesef devam ediyor. Böyle dönemlerde mevcut müşterilerimizi korumak, onların memnuniyetini artıracak çözümler geliştirmek daha da önemli hale geliyor. MAPFRE Sigorta olarak yaşadığımız zorluklara rağmen kârlılığa ve disiplinli büyümeye odaklanarak ilerlemeye devam ediyoruz. Rakamlar da bu hedeflerimizi destekliyor.. Bir diğer odağımız ise hizmet verdiğimiz tüm branşlarda en yüksek müşteri memnuniyetine ulaşarak en kaliteli hizmeti vermek. Biliyoruz ki, yüzde 100 müşteri memnuniyeti ancak hep birlikte çalışarak mümkün” diye konuştu.

 

İş ortaklarıyla daha sık bir araya gelmeyi istediklerini söyleyen Jensen, ilkini düzenledikleri Kırmızı Buluşmalar’ı geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirtti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni