Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Okul Sporları Judo Yıldızlar Kız – Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları açılış törenine katıldı

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen 2022-2023 Yılı Okul Sporları Judo Yıldızlar Kız – Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Nevşehir’de başladı. 

İki gün süreyle, Nevşehir’in ev sahipliğinde Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan turnuvaya, 61 ilden yaklaşık 400 sporcu katılıyor.

Turnuvanın başlangıcı dolayısıyla düzenlenen açılış törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile birlikte katılan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen sporculara ve antrenörlerine başarılar diledi. 

Son dönemde bu gibi birçok ulusal ve uluslararası turnuvalara başarıyla ev sahipliği yapan Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerini de tebrik eden Savran, Nevşehir’in artık kültür ve turizmin yanı sıra spor turizminde de emin adımlarla ilerlediğini ve Türkiye’nin en önemli spor kentlerinden biri haline geleceğine inandığını kaydetti.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni