Otokoç Otomotiv’in Yeni Markası: AVIS FİLO MAESTRO

AVIS FİLO MAESTRO, AKILLI ALGORİTMASI İLE UÇTAN UCA ARAÇ FİLO YÖNETİMİ SAĞLAYAN VE MÜŞTERİLERİNİN İHTİYAÇLARINA GÖRE ŞEKİL ALAN BİR SİSTEM SUNUYOR

 

Avis Filo Maestro, kullandığı telematik sistem ile değer yaratan özelleştirilmiş çözümler sunarken yakıt tasarrufu ile de çevresel faktörlerde sürdürülebilirliği hedefliyor. 

 

Otokoç Otomotiv çatısı altında hizmet sağlayan, Türkiye’nin ilk ve en büyük operasyonel araç kiralama markası Avis Filo, başarılarını daha da ileri taşırken, müşterilerine yönelik olarak geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Bu kapsamda şirket, Türkiye’de 4 milyon adetlik hizmet edilebilir potansiyel pazar öngörüsü olan filo yönetimi alanındaki gelişmeleri ve “Geleceği Keşfet” mottosuyla devreye aldığı yeni markası Avis Filo Maestro’yu tanıttığı, filo yönetimine dair yenilikçi ürün ve hizmetlerini açıkladığı lansmanını gerçekleştirdi.

 

Bugün Otokoç Otomotiv olarak, 9 ülkede 100 bin adedi aşan araç filosuyla müşterilerine hizmet verdiklerini, en büyük operasyonel araç kiralama markası konumunda olan Avis Filo ile de Türkiye’de 42 yıldır sektörde liderliklerini koruduklarını belirten Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, konuyla ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Geçmişte farklı kaynaklardan ayrı ayrı hizmet alan bireyler ve kurumlar, günümüzde tek bir kaynaktan entegre hizmet satın almaya her geçen gün daha çok yöneliyor. Bu çerçevede geliştirdiğimiz ve bugün duyurduğumuz Avis Filo Maestro markamız ile sektörümüzü önemli bir iş modeliyle tanıştırıyoruz.”

 

Uçtan uca tüm filo ihtiyaçlarını karşılayacağız

Avis Filo Maestro’nun ‘Bir aracın veya araçların uçtan uca tüm filo ihtiyaçlarının karşılandığı, giderlerin tek bir fatura ile yönetilebildiği, sürüş veya lokasyon verilerinin raporlanabildiği hizmetler bütünü’ olduğunu belirten İnan Ekici, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geliştirdiğimiz bu hizmet ile bağlantılı araç teknolojisi sayesinde elde ettiğimiz verileri anlamlı iç görülere çevirerek müşterilerimize katma değer yaratmayı hedefliyoruz. Premium, Gold ve Basic olmak üzere 3 farklı seçenek ile sunduğumuz Avis Filo Maestro ürün ve hizmet paketlerini geniş servis ağı ile müşterilerimizle buluşturuyoruz. Bu paketleri, akıllı algoritmalar ile değer yaratan özelleştirilmiş çözümler sağlayarak şekillendirmeye devam edeceğiz. Geleceğin mobilite sisteminde sadece iç yatırımcılarla değil yurt dışındaki önemli yatırımcılarla da iş birlikleri yapmayı oldukça önemsiyoruz. Büyüme Kurulu uygulamamız şirketimizin vizyonunu ileri taşıyan işler yapmamız için bizlere ilham veren bir girişim oldu. İnovasyon odağında gerçekleştirdiğimiz startup iş birlikleri ile taşımacılık platformlarında da var olarak mobilitenin de ötesinde geçiyor ve geleceği bugünden tasarlıyoruz. Avis Filo Maestro; yenilenen Avis Filo Connect platformunun sağladığı telematik sistem imkanlarının da katkısıyla, müşterilerimizin sürücü davranış analizinden sürücü skorlamasına, sürücü bazlı koçluktan yakıt ve risk yönetimine, filo sağlığından ihlal tespitlerine, elden çıkarmadan yeniden pazarlamaya kadar akla gelebilecek tüm başlıkları 360 derecelik bir bakış açısıyla görmesine imkan tanıyoruz. Güvenli sürüşe paralel olarak yakıt tasarrufu ile filoların hem yakıt maliyetlerini azaltıyor hem de çevresel faktörlerde sürdürülebilirlik yaklaşımımız doğrultusunda karbon salınımının azaltılmasını destekliyoruz. Yakıt tüketiminde de yüzde 5-45 arasında tasarruf imkanı sağlıyoruz. Müşterilerimiz için kendilerinin bile henüz fark etmediği ihtiyaçları öngörerek yeni çözümleri hayata geçirmek üzere hareket ediyoruz. Avis Filo Maestro ürün ve hizmet çözümlerini müşterilerimizin ihtiyaçlarına paralel olarak da şekillendirmeye devam edeceğiz. “Geleceği Keşfet” mottosu ile yola çıktığımız Avis Filo Maestro, filo yönetimini daha ileriye taşıyacak.”

 

Neden kurumsal filo yönetimi?

Türkiye’de 2021 yılında 1,1 milyon yeni taşıtın trafiğe kaydı yapılırken 2021 yıl sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 25,2 milyona yükselmiş durumda. Bu sayının her geçen gün artması belli başlı sorunları da beraberinde getiriyor. Araç sayısıyla birlikte kaza riski de büyürken yakıt tüketimi ve fazla mesai oranı da artış gösteriyor.  Atlanan bakımlar araç değer kayıplarına yol açarken sayısı her gün artan faturaların da takibi zorlaşıyor veya unutulabiliyor. TÜİK verilerine göre 2021 yılında ülkemizde gerçekleşen trafik kazası sayısı 1,1 milyona ulaşmış durumda. Tüm bu sorunlar şirketler için maddi ve manevi kayıpların yanı sıra ana iş kollarına odaklanmalarının önünde engel oluşturan çok ciddi bir iş yükünü de beraberinde getiriyor. Tam 42 yıldır Otokoç Otomotiv çatısı altında hizmet mükemmeliyetine yönelik kurum vizyonuyla hareket eden Avis Filo, Türkiye genelindeki profesyonel portföy yönetimi, hızlı ve yaygın ikame araç tedarik süreci, 7/24 tam destek gibi hizmetleriyle operasyonel araç kiralama sektöründe liderliğini korurken ticari araç kiralamada da üstün hizmet kalitesini ve başarısını müşterileriyle buluşturuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni