Türkiye Sigorta 2 yaşında

‘Gücü, adında’ sloganı ve ‘sigortacılığı sonradan önceye taşıma’ vizyonuyla yola çıkan Türkiye Sigorta; ikinci kuruluş yıl dönümünü genel müdürlük ve bölge çalışanlarının katıldığı etkinlikle kutladı.

 

Türkiye’de sigorta sektörüne yeni bir soluk getiren Türkiye Sigorta 2. kuruluş yıl dönümünü kutladı. İkinci yılında da liderliğini sürdüren Türkiye Sigorta, yeni yaşını başarılarla taçlandırmanın heyecanını da yaşıyor.

 

Sigortacılıkta 84 milyona hizmet etme hedefini misyon edinen Türkiye Sigorta, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla külliyede düzenlenen lansmanla kurulmuş ve dünyada örneği bulunmayan çapta bir birleşme gerçekleştirmişti.  Türkiye’deki sigorta algısını dönüştürmek ve sigorta bilincini yaygınlaştırmak için farkındalık oluşturan Türkiye Sigorta, sigortacılığı geniş kesimlere ulaştırmada adından aldığı sorumlulukla hareket etmeye devam ediyor.   

 

“12,7 milyon sigortalıya güvence sunmaya devam ediyoruz”

İkinci kuruluş yıl dönümüne ilişkin konuşan Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli şunu ifade etti: “Sektörün gelişen dinamikleri ve müşterilerinin öncelikli beklentileri doğrultusunda hayattan sağlığa, konuttan kaskoya ve bireysel emekliliğe kadar her alanda farklı ihtiyaçlara cevap veren, özel ayrıcalıklar ve avantajlar barındıran ürünler geliştiren Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik olarak, 2. kuruluş yıl dönümümüzü kutlamanın sevinci içindeyiz. Yaklaşık 3 bin çalışanımız, 4226 acente ve brokerımız, 4500 banka kanalımız ve 38 bölge müdürlüğümüz ile tüm Türkiye’de 12,7 milyon sigortalının hayatlarına dokunmaya, her an yanlarında olmaya devam ediyoruz.” 

 

Türkiye’nin yüz akı projelerinde yer alıyor

Türkiye Sigorta, kurulduğu günden bu yana bireysel sigortaların yanı sıra Türkiye’nin stratejik varlıklarını da güvence altına almayı sürdürüyor. Fatih, Yavuz, Kanuni ve Abdülhamit Han Sondaj Gemileri, Tuna-1 ve Amasra-1 Sondaj Kuyusu, Türksat uyduları ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi ülkenin yüz akı projelerinde yer alan Türkiye Sigorta, güçlü Türkiye inşasında katma değer oluşturan işlere imza atıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni