“4×4” Soruyor: “Hangi Atatürk

Atatürk’ü kim, nasıl yorumluyor?

 

Zamanının ötesine geçebilmiş bir lider, Türkiye’deki tüm kazanımların fikir babası, laik ve bağımsız Türkiye’yi kuran devrimci… Tartışmalı konuları her bölüm dört farklı uzmanın yorumları ve bakış açılarıyla ele alan GAİN’in yeni haber-yorum programı “4×4”, 10 Kasım için özel hazırlanan bölümde “Hangi Atatürk?” diye soruyor.

 

 

GAİN’de yeni bölümüyle yayına giren “4×4”, bu hafta konuklarına Atatürk’ün vizyonu, ilkeleri ve yaptıklarıyla ilgili zor sorular yöneltiyor. Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen, Anavatan Partisi Eski Genel Başkanı siyasetçi Nesrin Nas, Türkiye Komünist Partisi Parti Meclisi Üyesi Aydemir Güler ve Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Avukat Sevgi Kılıç, görüşlerini dört farklı bakış açısıyla paylaşıyor.

 

1 konu, 4 konuk, 4 yorum 

İmam hatipler olmazsa olmaz mı, kapatılsın mı? Atatürk'ün yaptığı en doğru şey ve en büyük hatası neydi? Türkiye’nin Suriye politikası anlamlı mıydı, değil miydi? Türk futbolu kurtulur mu, bırakalım dağınık mı kalsın? Toplumumuz delirdi mi yoksa normalimiz bu mu?

 

Deneyimli gazeteci Can Ertuna’nın hazırladığı “4×4”, her hafta yeni bölümüyle GAİN’de seyirciyle buluşuyor. Türkiye’nin en çetrefilli meselelerini her bölüm dört farklı uzmanın yorumlarıyla aktaran program, zıt görüşlerin tarafsız biçimde paylaşılabildiği formatıyla seyirciye de konulara kendi perspektifinden bakması için alan tanıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni