AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu ve İlçe Gençlik Kolları İstişare Toplantısında buluştu

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın Başkanlığında yapılan AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, Mahalle Başkanları ve İlçe Gençlik Kolları’nın katılımıyla gerçekleşti. Saha çalışmalarının değerlendirmesinin yapıldığı ve önemli mesajların verildiği toplantıda yeni çalışmalar istişare edildi.

 

AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulunun saha çalışmaları konusunda önemli başlıklarla toplandığı haftalık toplantısı AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın başkanlığında gerçekleşti. AK Parti Seferihisar İlçe Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanları’nın da katıldığı yemekli toplantı Seferihisar Hanımeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin Restoranı Harımdan’da yapıldı. Vatandaş ile buluşmaların yapıldığı “Karınca Modeli” adı verilen saha çalışmalarının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda Başkan Aydın tarafından yeni bir sürecin startı verildi. Seferihisar’da esnaf ve vatandaşla sürekli temas halinde olduklarını, yürüttükleri projelerin Seferihisar halkına hizmet edecek, vatandaştan gelen talepler ışığında ve teşkilatın tespit ettiği sorunlar doğrultusunda oluşturulmuş çalışmalar olduğunu vurgulayan Başkan Aydın, “Seferihisar’da yaşayan ve Seferihisar’a hizmet için Seferihisar’da siyaset yapan bizler için hemşehrilerimizle her gün, her dakika istişare halinde olmazsak yürüttüğümüz çalışmalar ancak ve ancak proje dosyalarına yazılmış hayaller olarak kalır. Bizim için önemli olan vatandaşın talep ve ihtiyacını belirleyip tamamen Seferihisar’a hizmet edecek projeler üretmek” ifadelerini kullandı. Seçim çalışmalarına da değinen Başkan Aydın, “Son birkaç ay çalışmak siyasetçilere ne oy ne de vatandaşın güvenini kazandırır, biz hiçbir zaman seçim dönemi geri sayım başladığında kapıları çalan bir anlayışta olmadık olmayacağız. Her birimiz bu görevi üstlendiğimiz ilk andan son ana kadar her gün hemşehrilerimizin kapısını çalacak, derdini dinleyecek, sevincine de kederine de ortak olacağız” diye konuştu.

 

“Güçlü Seferihisar’ı birlikte inşa edeceğiz”

İzmir’in tüm ilçeleri arasında üye kaydı noktasında AK Parti Seferihisar Teşkilatı’nın 1. Sırada yer aldığını dile getiren Başkan Aydın, “Her bir üyemiz güçlü Seferihisar için yürüdüğümüz bu yolda bizim için çok kıymetli. Hiçbir mahalle ve sokağımızda kapısını çalmadığımız bir üyemiz kalmayacak. Burada Mahalle Başkanlarımıza önemli bir görev düşüyor. Tüm üyelerimizle buluşacak hasbihal edeceğiz. 2023 hedeflerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak. Biz de Güçlü Seferihisar’ımızı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni