Başkan Doğruer Muhtarlarımız En Yakın Çalışma Arkadaşlarımız

İzmir Kınık’ta, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı. Kınık Hükümet Konağı önünde Çelenk Sunumu ile başlayan tören, kırsal ve merkez mahallelerde görev yapan muhtarların katılımlarıyla Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi’nin ev sahipliğinde Delez Yaşam Vadisi’nde devam etti.

 

Muhtarlar günü buluşmasında konuşma yapan Dr. Sadık Doğruer, muhtarların en yakın çalışma arkadaşları olduğunu belirterek “Muhtarlarımızın kamu hizmetlerindeki rolleri çok önemlidir. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan her sorunu, bu sorunların nedenlerini ve sonuçlarını yaşayarak gören, bunları yerinde tespit eden, dolayısıyla çözüm yollarında en doğruya yakın fikrin ve görüşün alınabileceği seçilmiş kamu görevlileridir. Bizler belediyecilik hizmetini verirken, muhtarlarımızla koordine olmanın hep faydasını gördük, bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Sadece bugün değil her gün yanlarındayız.” dedi.

 

Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi ise konuşmasında muhtarların önemine değinerek “Muhtarlıklarımız, vatandaşımıza en yakın devlet kapısıdır. Birçok devlet yatırımı ve yardımı muhtarlarımızın tespit ettiği ve aktardığı sorunlar ile belirlenir. Bizler ilçemizde muhtarlarımızla, belediyemizle, kaymakamlığımızla uyum içerisinde vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Muhtarlar adına bir konuşma yapan, İlçenin tek kadın muhtarı olan Yukarı Mahalle Muhtarı Gülümser İnal; birlik olmanın önemine vurgu yaparken “Bizler Kınık’ta, belediye bakanımızla, kaymakamımızla ve ilçe halkımızla birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz ve yaşıyoruz. Bu birlik ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getiriyor. Hepimizin derdi ilçemiz için çalışmak, bizleri ağırladığınız ve hep yanımızda olduğunuz için bütün muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

 

İlçe protokolü, STK ve siyasi parti temsilcilerinin de hazır bulunduğu, Muhtarlar günü etkinliği toplu halde hatıra fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni