Başkan Selvitopu: Kadınlarımızın her zaman yanındayız

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, kısa adı KAD-GÜÇ olan Kadınların Gücü Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımseverler Derneği tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma kahvaltısına katıldı. Başkan Selvitopu, yaptıkları semt merkezleri ve projelerle kadınların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Karabağlar Belediyesi Kibar Hizmet Kompleksi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilen kahvaltıda, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, geçmiş dönem belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve temsilcileri, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri yer aldı.

 

KAD-GÜÇ Başkanı Birgül Yılmaz Doğan, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, derneklerinin kuruluş süreci ve yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

Başkan Selvitopu da konuşmasında şunları vurguladı:

“Kadınlarımızın toplumsal yaşamın her alanında yeterince temsil edilmeleri en önemli konulardan biri. Ulusal Kurtuluş Savaşı Önderi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetin ilanından sonra en çok bu noktaya ağırlık verdi. Örneğin o dönem, kadınlara seçme ve seçme hakkı veren ender ülkelerden biriyiz. Bu yönüyle Atatürk'ün öngörüsünün ne kadar ileri olduğunu çok iyi anlamalıyız. Karabağlar Belediyesi olarak biz de kadınlarımızı desteklemeyi ve toplumsal yaşama katmayı kendimize hedef belirledik. Sayıları hızla artan semt merkezlerini onlara teslim ediyoruz. Her zaman yanlarında olmaya, sorunlarına çare üretmeye çalışıyoruz. Toplum hayatının her alanında mücadeleye devam eden tüm kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum. Bu buluşmada emeği geçen KAD-GÜÇ'e de teşekkür ediyorum.”

 

Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu ve protokoldekiler KAD-GÜÇ üyelerine plaketlerini verdi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni