Boehringer Ingelheim Hukuk ve Uyum Direktörlüğü’nde Yeni Atamalar

Boehringer Ingelheim Türkiye’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Hukuk ve Uyum Direktörü olarak görev yapan Nevin Öztürk, Boehringer Ingelheim’ın Almanya’da yer alan Genel Merkezi’ne Hayvan Sağlığı/ Etik Uyumluluk Ekibi’nde görev almak üzere Kıdemli Uyumluluk Müdürü olarak atandı. 

Boehringer Ingelheim Türkiye Hukuk ve Uyum Direktörlüğü bayrağını Nilsu Hazardağlı Demir devraldı. 

 

Ülkemizde 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren Boehringer Ingelheim Türkiye, bünyesinde çalışan başarılı isimleri desteklemeye ve konusunda uzman profesyonelleri kadrosuna katmaya devam ediyor.

 

Boehringer Ingelheim Türkiye Hukuk ve Uyum Direktörlüğü görevini başarı ile yürüten ve aynı zamanda Boehringer Ingelheim Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olan Nevin Öztürk, Boehringer Ingelheim Almanya Genel Merkezi/Global Hayvan Sağlığı/ Etik Uyumluluk Ekibi’ne Kıdemli Uyumluluk Müdürü olarak atandı. Nevin Öztürk yeni görevinde, global ölçekte Hayvan Sağlığı iş biriminin etik ve uyum kurallarına uygun bir şekilde hareket etmesi için stratejik bir iş ortağı olarak uyum programının yürütülmesinden sorumlu olacak.

 

Nevin Öztürk’ün global atamasının ardından Boehringer Ingelheim Türkiye Hukuk ve Uyum Direktörlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevine ise alanında tecrübeli hukukçu Nilsu Hazardağlı Demir getirildi. Hazardağlı Demir, Boehringer Ingelheim’ın Türkiye'deki hukuk süreçlerinin yürütülmesi ve takibi; aynı zamanda Uyum Programı’nın oluşturulması ve sürdürülmesi için gereken risk değerlendirmesi, politika belirleme, eğitim, uyumsuzlukların bildirilmesi ve raporlanması, izleme ve denetim, disiplin ve düzeltici & önleyici faaliyetler gibi süreçleri yönetmekten sorumlu olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni