Büyükakın: “Kocaeli su sporlarının merkezi olmaya aday bir şehirdir”

Darıca Bayramoğlu’nda düzenlenen Kocaeli Yelken Kupası yarışlarına katılan Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin spor sporları merkezi olmaya aday bir şehir olduğunu söyledi

 

‘Spor kenti Kocaeli’ vizyonu kapsamında düzenlenen ya da desteklenen etkinliklerle şehrin spor kültürünü ve marka değerini geliştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyüakın, ilimizde gerçekleşen sportif organizasyonlarda da sporcuları yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Kocaeli Yelken İl Temsilciliği’nin Darıca Bayramoğlu’nda düzenlediği Kocaeli Yelken Kupası yarışlarına katılan Başkan Büyükakın, ‘yelkenler fora’ diyen sporcuların heyecanına ortak oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Darıca Balyanoz Koyu’nda gerçekleşen yarışlara Kocaeli’den lisanslı 41 sporcu Optimist, ILCA 4, ILCA 6 sınıflarında mücadele verdi. Keyifli ve bir o kadar da kıran kırına geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık verdi.

 

BÜYÜKAKIN: “SU SPORLARININ MERKEZİ OLMAYA ADAYIZ”

Ödül töreninde sporcuları tebrik eden Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin spor sporları merkezi olmaya aday bir şehir olduğunu söyledi. Başkan Büyükakın konuşmasında, “Ben Kocaeli’nin su sporlarının merkezi olması hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Sizden de destek istiyorum. Yelken için, kürek için, açık su şampiyonaları için sizler de bize destek verin. Kocaeli su sporlarının merkezi olmaya aday bir şehirdir.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bütün imkânlarımızı seferber etmeye hazırız. Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

 

TARIM: “ŞANSILIYIZ, ÇÜNKÜ TAHİR BAŞKANIMIZ VAR”

Ödül töreninde yaptığı konuşmada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin su sporlarına verdiği destek ve çalışmalardan bahseden Kocaeli Yelken İl Temsilcisi Tahir Tarım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Tarım, “Bu yıl Haziran ayında yapılan geleneksel Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yelken Trofesi yarışları ve Su Sporları Festivali ile hali hazırda tesis ve benzeri çalışmalar çok önemli yatırımlardır. İlimiz yelken camiamız çok şanslı. Çünkü su sporlarına, dolayısıyla denize, doğaya, çevreye, ulaşıma, sağlığa ve gençliğe önem veren bir başkanımız var. Kendisine tüm Kocaeli yelken ailemiz adına teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yelken yarışlarında dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni