Değirmendere-Halıdere sahilinde çalışmalar sürüyor

Büyükşehir tarafından Gölcük Değirmendere-Halıdere arasındaki mevkide başlayan sahil projesinde çalışmalar tam sürat ilerliyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi’ni gerdan gibi saran sahil düzenlemeleri çalışmalarına devam ediyor. Kent genelinde hayata geçirdiği çevre dostu hizmetlerle takdir toplayan Büyükşehir, Gölcük Değirmendere-Halıdere arasındaki mevkide çalışmalarını sürdürüyor.

 

YÜRÜYÜŞ YOLU VE PEYZAJ ÇALIŞMASI

Proje kapsamında Halıdere’den Değirmendere’ye doğru yaklaşık 1000 metre yürüyüş yolu ve peyzaj çalışmaları tamamlandı. Restoran binasında kaba inşaat tamamlanırken iç kısmında ise ince işler devam ediyor. 2 adet basket sahası tamamlayan ekipler, futbol sahası ve idari binayı da restore ederek yeniledi.

 

AQUAPARKTA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Halıdere tarafında bir adet çocuk oyun grubu ve fitness alanı tamamlayarak kullanıma açan Büyükşehir ekipleri, Değirmendere alanında bulunan mescid ve wc binasının kaba inşaatını bitirdi. Aquaparkın istinat duvarının imalatına devam eden ekipler, sahanın genel regülaj çalışmalarında ise epey bir mesafe kat etti.

 

PROJEDE NELER VAR?

37 dönüm park alanına sahip olacak projede bin 400 metre sahil yürüyüş yolu, 2 adet çocuk oyun grubu, 2 adet fitness alanı, iki adet basketbol, bir adet futbol sahası, otopark, 384 metrekare kafeterya, mescid ve wc yer alacak. Projede ayrıca 1 adet spiral kaydıraklı aquapark (2 adet kaydırak, 70 metrekare düşme havuzu), 1 adet sprey action (su parkı) ve aquaparka ait 180 metrekare idari bina bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı