Eski Bisikletler İyiliğe Dönüştü

Karşıyaka Belediyesi’nin Bisan bisiklet üreticisi ile sürdürdüğü dönüşüm projesi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. ‘Eski Bisikletini İyiliğe Dönüştür’ projesi kapsamında bağışçıların evinden teslim alınan eski bisikletler yenilenerek, bir grup ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.
 

“Eski Bisikletini İyiliğe Dönüştür” sloganıyla başlatılan projede, atıl bisikletler bağışçıların adreslerinden teslim alınıyor. Projeye destek veren Bisan’ın fabrikasına ulaştırılan bisikletler kapsamlı bakım ve yenilemeden geçirildikten sonra Karşıyaka Belediyesi’ne teslim ediliyor. Karşıyakalıların depolarında ya da evlerinin bir köşesinde unutulan bisikletler böylece ihtiyaç sahibi çocukların yüzünde gülümsemeye dönüşüyor.

 

“HEYECANA ORTAK OLDUK”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Karşıyakalıların 'Eski Bisikletini İyiliğe Dönüştür' kampanyamıza bağışladığı, Bisan'ın destekleriyle yenilediğimiz bir grup bisikleti daha çocuklarımızla buluşturduk. Yüzlerindeki gülümsemeye tanık, içlerindeki heyecana ortak olduk. Siz de kampanyamıza destek olmak isterseniz; 0232 367 00 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni