Finike’de alt yapı çalışmasında bozulan yollar asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 41 milyon lira yatırım bedelli “Finike Kanalizasyon Şebeke Hattı’ projesinde inşaat çalışması sürerken alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yollar asfaltlanıyor. 

 

Finike ilçe merkezindeki Sahilkent, Kale, İskele, Eski Mahalle, Yeni Mahalle, Karşıyaka ve Kızılca mahallelerinin kanalizasyon sorununu çözecek proje kapsamında imalat çalışmaları sürüyor. “Temiz bir doğa, Temiz bir Finike” sloganıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, vatandaşların mağduriyet yaşamamasına da büyük özen gösteriliyor. 

 

ALT YAPI SONRASI ASFALT

Kanalizasyon şebekesiyle ilgili çalışmalar hızla devam ederken, altyapı çalışmaları sonrası bozulan yolların onarım ve asfaltlama çalışması da eş zamanlı olarak yapılıyor. Yayla Bulvarı’ndan başlayan çalışma kapsamında Cumhuriyet Caddesi ve Merkez Camisi bölgesindeki yollarda önce sathi daha sonra da sıcak asfalt ile kaplanacak. Vatandaşların tozdan kurtulması ve yağmurların başlamasıyla oluşabilecek çamurdan kaynaklı olumsuzlukların önüne geçilmesi için bozulan yollar hızla asfaltlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni