İznik’te Yerel Kalkınmaya yüzde 100 Hibe Desteği Geldi

İznik Belediyesi kamu kurum ve kuruluşlarının yatırım desteklerini ilçeye çekmeye devam ediyor.

 

İznik Belediyesi IPARD II programı kapsamında kurduğu Yerel Eylem Grubu Derneği ile 100 hibe desteği kazandı. Kazanılan destek yerel kalkınma stratejilerine yönelik yapılacak faaliyetlerde kullanılacak.

 

Bu kapsamda gerçekleşen sözleşme töreninde imzalar İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve TKDK Bursa İl Koordinatörü Bilal Tunç arasında imzalandı. Törende ayrıca Belediye Meclis Üyesi Zeliha Peşte, Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı ve İznik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ahmet Kaya, dernek yönetimi ve belediye yetkilileri de hazır bulundu. İlk aşamada yerel kalkınma stratejilerine yönelik hazırlanan faaliyet programındaki başlıklar program kapsamında 100 hibe desteği alacak. Programın ilk aşaması 9 ay sürecek.

 

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Avrupa Birliği Projeleri, kamu kurum ve kuruluşlarımızın desteklerinden ilçemizi maksimum düzeyde faydalandırmak için ekiplerimizle tüm adımları atıyoruz. Bu kapsamda da IPARD II programından ilçemizin yerel kalkınma önceliklerine yönelik yapacağımız faaliyetler için 100 bir hibe desteği daha kazandık. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı