Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu geleceğin müzisyenleriyle yemekte bir araya geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 1,5 yıl önce kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrasında enstrüman eğitimi alan 55 öğrenciyle yemekte bir araya geldi.

 

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ ve öğrencileri, Kemer Double Tree by Hilton Otel’de Belediye Başkanı Topaloğlu tarafından verilen yemekte güzel vakit geçirdi.

 

Başkan Topaloğlu öncülüğünde 1,5 yıl önce kurulan gençlik orkestrası, kurulduğu günden bu yana başarıdan başarıya koşmaya da devam ediyor.

 

Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki geleceğin müzisyenleri, verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiriyor.

 

Yemekte genç müzisyenlerle bir araya gelen Başkan Topaloğlu, öğrencilerle tek tek selamlaşarak sohbet etti.

 

Topaloğlu, yemek sonrası yaptığı açıklamasında, 1,5 sene önce kurulan kemer Belediyesi Gençlik Orkestrasının her geçen gün büyüdüğünü belirterek, orkestranın 55 kişiye ulaştığını söyledi.

 

Furkan Üstündağ’ın şefliğinde geleceğin müzisyenlerini yetiştirdiklerini anlatan Topaloğlu, “Orkestramızda şu anda keman, saksafon, trompet, klarnet, yan flüt ve keytar eğitimleri veriliyor. Çocuklarımız ilk günden beri heyecanla ve azimle eğitimlerine devam ediyor. Verdikleri konserlerle de bizleri oldukça memnun ediyor. Bugün çocuklarımızla yemekte bir araya geldik. Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’ncü yıl dönümünde de İstiklal Marşı’nı çok güzel seslendirdiler. Hepsiyle gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

 

Başkan Topaloğlu, yemek sonrası orkestradaki öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni