Kemer Belediyesi ile VakıfBank arasında sözleşme imzalandı

Kemer Belediyesi ile VakıfBank arasında maaş promosyon sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personelinin her zaman yanlarında olduklarını ve maaş promosyonlarının hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

 

Kemer Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Turgay Okay, Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin, belediye mali hizmetler personeli Mahmut Koçak ve VakıfBank Kemer Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Siper katıldı.

 

Söz konusu sözleşme kapsamında kadrolu personele 24 bin lira, belediye şirket personeline ise 15 bin 900 lira maaş promosyonu yatacak. 3 yıllık imzalanan sözleşme kapsamında belediye personeli promosyonlarını Aralık ayı içerisinde alacak.

 

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Topaloğlu, göreve geldikleri günden bu yana her zaman belediye personelinin yanında olduklarını ve olmaya da devam ettiklerini söyledi.

 

Başkan Topaloğlu, belediye personelinin özlük haklarını korumak için bankalarla sürekli görüşmeler yaptıklarını anlatarak, “Uzun süren görüşmelerimiz sonucunda VakıfBank ile anlaştık. 3 yıllık maaş promosyon sözleşmesini imzaladık. Kadrolu personele 3 yıllık 24 bin lira, belediye şirket personeline de 15.900 lira para yatacak. İşçilerimizin haklarını korumak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm personelimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni