Kocaeli baştanbaşa temizleniyor

Büyükşehir ekipleri, Kocaeli genelinde kent sakinlerinin kullandığı her yeri pırıl pırıl yapıyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere şehir genelindeki cadde, durak, üst geçitlerde temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Tramvay seferleri bitikten sonra tramvay yolu güzergahı da özel yol süpürme aracı ile her gece temizleniyor. Gece gündüz ayrımı yapılmaksızın yapılan temizlik çalışmalarıyla Kocaeli, yaşanabilir temiz bir kent haline geliyor.

 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN

Büyükşehir ekipleri, D-100 ve D-130 Karayolları başta olmak üzere şehir genelindeki cadde, durak, üst geçitlerde temizlik çalışması gerçekleştiriyorYol temizliği yapan ekipler, çalışmalarını gece gündüz özverili bir şekilde gerçekleştiriyor.

 

YOLLAR TEMİZLENİYOR

15 araç ve 20 personelden oluşan ekipler D-100 karayolunun Sakarya il sınırından, İstanbul il sınırına kadar olan kısmındaki yol kenarlarını, kavşak kolları ve yan yolların kenarlarında bulunan, çamur ve diğer maddeleri yol süpürge araçlarıyla temizliyor. Ayrıca ekipler İzmit’ten Yalova’ya uzanan D-130 karayolu ve karayoluna bağlı yan yol, kavşaklarda da yol temizleme çalışması gerçekleştiriyor.

 

DURAKLAR VE ÜST GEÇİTLER DE TEMİZLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri temizlik çalışmaları kapsamında D-100 ve D-130 Karayolu üzeri, cadde ve sokaklardaki durak kabinlerini silerek temizliyor. Temizlik çalışmaları dâhilinde üst geçitlerin yer temizliği yapılırken ayrıca asansörlerin içi temizlik malzemeleri kullanarak siliniyor. Büyükşehir ekipleri, şehir genelinde gerekli görülen yerleri dezenfekte ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni