Kurs müdüründen Kaymakam Çam’a ziyaret

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu Müdürü Suat Göv ve görevli öğretmenler Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi

 

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu Müdürü Suat Göv, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyareti sırasında kurs müdürü Göv’e, kurstaki öğretmenler de eşlik etti.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun selamlarını ileten kurs müdürü Göv, Kaymakam Çam’a kurstaki eğitim ve öğretim hakkında bilgiler verdi.

 

 Ziyarette, Belediye Başkanı Topaloğlu’nun eğitime verdiği önem ve öğrencilere sağladığı katkılardan da bahseden Göv, öğrencilerin girdikleri üniversite sınavındaki başarı grafikleri ve hedeflerini aktardı.

 

Kaymakam Çam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Topaloğlu’nun eğitime verdiği destekleri ve öğrencilere yaptığı katkıları yakından takip ettiğini ve başarılarının devamını temenni ettiğini anlattı.

 

– “Eğitim varsa gelecek var”

Başkan Topaloğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptıkları desteklerin artarak devam ettiğini söyledi.

 

Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarının olamayacağının altını çizen Topaloğlu, “Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıktık ve eğitimin her alanına destek olmaya çalıştık. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz anaokulundan üniversiteye kadar Kemer Belediyesine emanet. Çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni