Malkara Belediyesi İle Doğru Cevap Eğitim Kurumları Arasında Protokol İmzalandı

  Eğitim ve öğretimi destekleyerek yüksek enflasyonun getirdiği dezavantajı ortadan kaldırmak amacıyla 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 16.00’da Malkara Belediyesi ile Doğru Cevap Eğitim Kurumları arasında protokol imzalandı.

 

Malkara Belediyesi bünyesinde çalışan personellerin çocuklarına uygulanacak 30 indirim protokolü Malkara Belediyesi adına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Doğru Cevap Eğitim Kurumları adına Kurum Müdürü Özlem Bayındır Aliyev imzaladı.

 

İmza töreninde, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner ve Doğru Cevap Eğitim Kurumları öğretmenleri yer aldı.

 

Protokol anlaşmasının ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,“ Ülkemizde oluşan yüksek enflasyon sebebiyle iğneden ipliğe her şeyin fiyatında iki katını aşacak şekilde zamlar oldu. Bu zamlardan maalesef eğitim sektörü de nasibi aldı. Bizler isteriz ki her evladımız eşit eğitimi eşit haklarla alsın.

 

Bizlerde en azından belediye personellerimizin çocukları bir nebze olsun daha iyi şartlar ve daha iyi materyaller ile eğitime ulaşabilmesi için Doğru Cevap Eğitim Kurumlarıyla indirim sözleşmesi imzaladık.

 

Bize bu protokolü imzalamada olanak sağlayan Doğru Cevap Eğitim Kurumları’na teşekkür ediyor, yaklaşmakta olan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni