Rota oluşturuldu! Önce Sur Yapı Marka’ya, sonra doğaya!

Sur Yapı Marka AVM, doğayla iç içe olmayı seven ziyaretçilerine özel yepyeni bir kampanya başlattı. 29 Mart 2023’e kadar Sur Yapı Marka AVM’den alışveriş yapanlar, tek seferde yapacakları 300 TL ve katları tutarındaki harcamalar için bir Jeep Renegade S7 Longitude Sport 1.3 150hp Dct 2022 model otomobil ve Siesta S-Line Elit model karavanı birlikte kazanma şansına sahip olacak. Her 300 TL’ye 1 katılım hakkının verileceği çekilişte harcamalar arttıkça şanslar da artıyor!

 

 

Türkiye’nin en seçkin markalarını ziyaretçileriyle buluşturan Sur Yapı Marka AVM’de otomobil ve karavan kampanyası başladı. Talihli ziyaretçiye, istediği her an doğayla iç içe olma fırsatı verecek olan çekilişe, Sur Yapı Marka AVM’den 1 Ekim 2022 – 29 Mart 2023 tarihleri arasında 300 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkes katılabiliyor. Her 300 TL’ye 1 katılım hakkının verildiği çekilişe katılan ziyaretçilerden biri, 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Sur Yapı Marka AVM’de noter huzurunda yapılacak çekilişle Jeep Renegade S7 Longitude Sport 1.3 150hp Dct 2022 model otomobil ve Siesta S-Line Elit model karavana aynı anda sahip olacak. 

 

Her 300 TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkı

 

Sur Yapı Marka AVM ziyaretçileri, her 300 TL alışveriş için bir çekiliş şansı elde ediyor. Çekilişe katılmak isteyenler kampanya.suryapimarkaavm.com.tr (Ücretsiz) internet sitesine üye olduktan sonra alışveriş fişi, fatura ya da e-arşiv faturasının fotoğrafını yükleyerek veya AVM’deki kayıt bankosuna gelerek kayıt yapabiliyor­.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni