Tether ‘den Açıklama: Rezerv Desteği Üretmek için Yeni Düzen; Haksızlık Karşısında Rutin Bir Keşif Meselesi!

Tether; bir grup yatırımcının yaklaşık 3 yıl önce kendisi ve Bitfinex’e açtığı dava kapsamında bir açıklama kaleme aldı. Söz konusu dava, USDt kullanılarak kripto piyasalarının manipüle edildiği ve USDt’nin desteklendiği varlıklar konusunda yanlış beyanda bulunulduğu iddiasıyla açılmıştı. Tether ve Bitfinex avukatları, USDt’nin tamamen destekli bir kripto varlık olduğu gerekçesiyle rezerv dökümlerini gösteren finansal kayıtların kamuya açıklanmasına itiraz etmişti.

 

İtirazın New York mahkemesi tarafından reddedilmesi üzerine, Tether’den konuyla ilgili açıklama geldi. Tether, kripto varlık davaları kapsamında dün verilen emrin rutin bir keşif emri olduğu ve hiçbir şekilde davacıların haksız iddialarını doğrulamadığı yönünde bir açıklama yaptı.

 

Tether’den yapılan açıklamada; USDt'yi destekleyen rezervleri oluşturmak için gerekli belgelerin üretiminin zaten kabul edildiği, anlaşmazlığın sadece üretilecek belgelerin kapsamıyla ilgili olduğu belirtildi. Açıklamanın devamında, Tether’in her zaman olduğu gibi, zamanı gelince davacıların asılsız davalarından vazgeçtiğini görmeyi sabırsızlıkla beklediğine işaret edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni