Vatandaşlardan Başkan Topaloğlu’na teşekkür yemeği

Tekirova Mahallesi Cumayeri mevkisinde yaşayan vatandaşların yaklaşık 40 yıldır kanayan yarası olan dere ıslah çalışmaları ve köprü yapımı tamamlanarak halkın kullanımına kazandırıldı. Bölgede yaşayan vatandaşlar, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na ve belediye personeline teşekkür yemeği verdi.

 

Tekirova Mahallesi Cumayeri mevkii Karaçay Deresinde tamamlanan ıslah çalışmalarının ardından bölgede yaşayan vatandaşlar teşekkür yemeği verdi. Yemeğe, Belediye Başkanı Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, belediye meclis üyesi Recep Yılmaz, Belediye Tekirova Mahalle Sorumlusu Adem Barış, Belediye Çamyuva Mahalle Sorumlusu Özgür Şahin ve belediye personeli katıldı.

 

– Kendi elleriyle salata yaptı

Cumayeri mevkisinde yaşayan vatandaşların davetini kırmayan Başkan Topaloğlu, vatandaşlarla sohbet ederek, yemek hazırlayan kadınlara yardım etti, elleriyle salata yaptı.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yemek sonrası yaptığı açıklamasında, Cumayeri mevkisinde yıllardır çözülemeyen bir sorun olduğunu ve bu sorunun çözülmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 

En kısa sürede söz konusu Karaçay deresinde ıslah çalışmalarını tamamladıklarına işaret eden Başkan Topaloğlu, “Yıllardır yapılamayan bir hizmeti kısa sürede yaptık. Biz mutluyuz vatandaşlarımız da mutlu. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız bizler teşekkür etmek istemiş. Bu bağlamda davet ettikleri yemeğe katıldık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarda emeği geçen Başkan yardımcılarımız Emin Gül ve Baki Yalın ile belediye personelimize teşekkür ediyorum. Artık vatandaşlarımız su ve sel baskınları konusunda tedirgin olmayacak. İşimiz yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni