Altınova ve Ayvalık’ta İki Gün Boyunca Kutlama Var

Altınova ve Ayvalık’ın düşman işgalinde kurtuluşunun yüzüncü yılı gece ve gündüz düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlanacak.

 

14 Eylül sabah resmi törenlerle Altınova’da başlayacak olan kutlamalar çerçevesinde; Altınova Belediye hizmet binasında “Milli Mücadele” sergisi” açılacak. Ardından eğitimciler Kemal Girgin ve Ömer Erdem “Milli Mücadelede Altınova’nın Yeri”  konulu sempozyumda yüz yıl öncesi yaşananları gününüze taşıyacak. Sempozyum Altınova Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Soner Olgun konseriyle taçlanacak

13 Eylül günü ise Altınova Atatürk Kültür Merkezi’nde; “Önce Vatan” isimli tiyatro oyunu tiyatroseverlerle buluşacak. 14 Eylül Altınova’nın yüzüncü kurtuluş günü, Soner Olgun konseriyle taçlanacak. Altınova hizmet binası önündeki konserin başlama saati 20.30

 

Yetkin ve Ortaylı’dan Milli Mücadele’nin 100. Yılı sempozyumu

Ayvalık’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılı 15 Eylül günü yine görkemli etkinlikler kutlanacak. Sabah saatlerinde başlayacak olan resmi törenlerinden ardından Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi’nde “Milli Mücadele” sergisi açılacak.  Aynı gün Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi; gazeteci yazar Murat Yetkin ile Prof Dr. İlber Ortaylı’nın ‘Milli Mücadele’nin 100. Yılı’ konulu sempozyumuna ev sahipliği yapacak.

 

Caz konserlerinin güçlü sesi Müjde Kızılkan

15 Eylül Ayvalık’ın kurtuluşunun yüzüncü yılı nedeniyle Ayvalık Büyükpark Amfitiyatro’da senfonik pop konseri gerçekleştirilecek. Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Balıkesir Kültür Orkestrası’na Türkiye'nin en güçlü caz konserlerinde ve festivallerinde yer alan, büyüleyen güçlü sesiyle Müjde Kızılkan eşlik edecek

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni