Amatör tiyatrocular zirvede

2. Uluslararası Rusça Konuşanlar Amatör Tiyatro Festivali için Kemer’e gelen amatör tiyatrocular, Kemer Belediyesi’nin misafiri olarak 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesinde Kemer manzarasının tadını çıkardı.

 

Kemer Belediyesi ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (KETOB) destekleriyle Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ) tarafından düzenlenen ve dün akşam saatlerinde başlayan 2. Uluslararası Rusça Konuşanlar Amatör Tiyatro Festivali kapsamında Kemer’e gelen amatör tiyatrocular, zirvede Antalya ve Kemer manzarasının tadını çıkardı.

 

İsveç, Danimarka, Almanya ve Gürcistan’dan gelen amatör tiyatrocular, Kemer Belediyesi’nin misafiri olarak 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı’nın zirvesinde hem eğlendi hem de bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

 

Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, yaptığı açıklamada, 2. Uluslararası Rusça Konuşanlar Amatör Tiyatro Festivali için Kemer’e gelen amatör tiyatrocuları ilçede ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

Kemer Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkan Vekili Yılmaz, “Kemer Belediyesi olarak sanatsal faaliyetlere her zaman önem verdik. Sanatsal projelere de destek oluyoruz. Festival kapsamında ilçemize gelen misafirlerimizi ulusal ve uluslararası birçok organizasyona da ev sahipliği yapan Olympos Teleferik de ağırladık. Güzel vakit geçirmelerini sağladık. Desteklerinden dolayı Olympos Teleferik genel Müdürü Haydar Gümrükçü’ye de çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni