Atrax 2023 Büyük Oyunlara Büyük Oyuncuları Davet Ediyor

Dünyanın en çok kazandıran oyun sektörünün büyüklüğü Türkiye’de 1 milyar 200 milyon dolara kadar yükseldi. Bu kapsamda eğlence sektörüne yeni bir soluk kazandıran Tureks Uluslararası Fuarcılık, oyuncak sektörünün Türkiye’deki en büyük ve en kapsamlı uluslararası buluşması için hazırlıklarını hızlandırdı. Her sene sektörde en yeni trendlerin belirlendiği Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX , 10’uncusunu Tureks Uluslararası Fuarcılık iş birliğinde 12-14 Ocak 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleyecek. Uluslararası fuar, eğlence sektörünün devleri ile yerli üreticileri bir araya getirerek sektörün küresel ticari faaliyetlerine kılavuzluk etmeyi sürdürecek.

Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2023, 10. yılında da alanında lider bir fuar organizasyonu olarak sektör profesyonelleri, mimarlar, turizm belediyeler, kamu kurumları, sosyal tesis yatırımcıları ve Türkiye’den yetkililer dahil olmak üzere çok çeşitli ulusal ve uluslararası paydaşların projelerine rehber olmaya devam ediyor. Bu yönüyle sektörün üretim gücünün ve ihracatının üst seviyelere taşımasında kilit bir rol üstleniyor. 12-14 Ocak 2023 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek 10. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı’na yurt dışından ve yurt içinden geniş bir katılım bekleniyor. 

EĞLENCEDE DİJİTAL TEKNOLOJİLER ELE ALINACAK

Kent planlamasından kamusal alan tasarımına ve eğlence tesislerine kadar büyük projelerin tüm boyutlarına odaklanılacak fuarda 12 Ocak Perşembe günü saat 13.30’da akademisyenler tarafından kurulan Rekreasyon Çalışmaları ve Araştırmaları Derneği ( REKÇAD) öncülüğünde “Rekreasyonla Aktif ve Sağlıklı Şehirler” konulu bir panel gerçekleştirilecek. Panelde; REKÇAD Başkanı Prof. Dr. Bülent Gürbüz, Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur ve Marka Danışmanı Şöhret Pakiş konuşmacı olarak yer alacak.

Bu yılki sloganını “Büyük Oynuyoruz” olarak belirleyen ATRAX’ ın, bir diğer paneli ise Eğlence, Park, Rekreasyon Derneği (TEPEA) öncülüğünde düzenlenecek. “Eğlencede Dijital Teknolojiler ve Metaverse” başlığı altında ele alınacak panelde de sektörün öncü temsilcileri Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Aqua Florya İcra Kurulu Üyesi ve İstanbul Akvaryum Genel Müdürü Dilek Çapanoğlu, DOF Robotics Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan bilgilerini aktaracak.

MOTTOMUZ “BÜYÜK OYNUYORUZ!”

ATRAX organizatörü Tureks Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis ASLAN: “2023’te 10’uncusunu düzenleyeceğimiz fuar aracılığıyla küresel oyuncak sektörünün devlerini yerli üreticilerimizle buluşturacağız. Hem çok mutluyuz hem de büyük bir sorumluluk içerisindeyiz. Her yıl bir önceki fuarımızdan daha iyisini yapmak için çalışıyoruz.  Bu yıl da mottomuzu “Büyük Oynuyoruz” olarak belirledik. Sektörümüz gün geçtikçe dünya üzerinde önemli bir potansiyel olmaya başladı. Biz de Türkiye’nin, dış ticaret ve cari dengesinde önemli rol oynayan sektördeki bu konumunu, gerçekleşecek uluslararası iş birlikleri ile daha da arttırmayı ve ihracatımıza olumlu katkılar sağlamayı hedefliyoruz.  Markalaşma yolunda ilerleyen, marka bilinirliğini artırmak isteyen üreticilerimizle yeni hedef pazarlara ulaşarak küresel adımlarını hızlandırmaya hazırlanan üreticilerimiz için büyük fırsatlar sunacağımız fuarımızla sektörün ihracat hedeflerine ulaşmasına kılavuzluk edeceğiz. Türkiye bu konuda iyi bir üretici. Yerli üretici sayımız oldukça fazla. Yurt dışından da talepler yüksek. Geleceği doğru inşa edebilmek için, biz de işimizi yeniliyoruz. Yeni yılda büyük işler için bir araya gelmeye hazırlanıyoruz. Hep birlikte oyunu yeniden düzenliyoruz ve büyük oynuyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni