Canik Belediyesi’nden TEKNOFEST Karadeniz’e Anısına Özel Hediye

Canik Belediyesi ekipleri ücretsiz servis noktalarını ziyaret ederek TEKNOFEST Karadeniz için özel hazırlanan hediyeleri vatandaşlara takdim etti.

Canik Belediyesi ilçeden sağladığı ücretsiz servisle vatandaşları TEKNOFEST Karadeniz’le buluşturmaya devam ediyor. Ücretsiz servis noktalarında vatandaşları ziyaret eden belediye ekipleri, TEKNOFEST Karadeniz için özel olarak hazırlanan hediyeleri vatandaşlara takdim etti.

 

“Vatandaşlarımızın heyecanlarına ortak oluyoruz”

Hediyelerin TEKNOFEST Karadeniz anısına özel olarak hazırlandığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın şehrimizde düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz’i büyük bir ilgi ve heyecanla takip ediyorlar. Bizlerde vatandaşlarımızın heyecanlarına ortak oluyoruz. Bu sene şehrimizde düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST Karadeniz anısına özel olarak hazırladığımız hediyeleri vatandaşlarımıza takdim ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Ücretsiz seferlerimiz devam edecek”

TEKNOFEST Karadeniz süresince ücretsiz servis seferlerinin devam edeceğin belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “TEKNOFEST Karadeniz için özel olarak düzenlediğimiz ücretsiz servis seferlerimiz festival süresi boyunca devam edecek. İlçemizden festival alanına vatandaşlarımızın gidiş ve dönüşlerini aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni