Çok yönlü hızlı şarj özellikleriyle öne çıkan Infinix NOTE 30 Türkiye'de duyuruldu

5 dakikalık şarjla 5.5 saat konuşma süresi gibi gelişmiş batarya özellikleri ve etkileyici fotoğraf seçenekleri ile dikkat çeken Infinix NOTE 30, lansmana özel sınırlı sayıda kulaklık hediyesiyle Türkiye’de satışa çıkıyor.

Küresel mobil teknoloji markası Infinix, Divan Kuruçeşme İstanbul’da düzenlediği bölgesel lansman toplantısında merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Infinix NOTE 30’un Türkiye’de satışa çıkacağını duyurdu. Infinix NOTE 30, tasarımının yanı yenilikçi batarya özellikleri ve etkileyici oyun performansı yükseltmeleriyle bulunduğu segmentteki standartları yukarı taşıyor.

45W Çok Yönlü Hızlı Şarj özelliği ile 5000 mAh bataryayı 30 dakika içinde %75 dolduran; Bypass Şarj özelliği ile oyun oynarken aşırı ısınma endişesi olmadan hızlı ve kolay şarj sağlayan NOTE 30, daha yüksek işlem hızları ve gelişmiş bağlantı için Ultra Power Signal teknolojisi ile birlikte Helio G99 işlemci ile donatıldı. Ayrıca NOTE 30’un sürükleyici görüntüleme deneyimi, keskin ve net görselleri ve JBL ayarlı ses özellikleri ile daha da geliştirildi. 

6,78 inç boyutunda FullHD+ ekrana sahip NOTE 30, Infinix’in Smart Refresh ve Magellan Engine özelliklerinden yararlanarak 120Hz yenileme hızını kullanıma göre ayarlıyor, daha az güç tüketirken daha akıcı bir deneyim sağlıyor. Ekranda uzun ekran süresi boyunca kullanıcıların gözlerini koruyan TUV Rheinland Sertifikasına sahip bir göz koruma modu da bulunuyor. Bu etkileyici özellikleriyle Infinix NOTE 30, güçlü ve verimli bir akıllı telefon arayan kullanıcılar için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Infinix NOTE 30 ile Türkiye esporuna katkı vermeye devam ediyor

Infinix, etkinlikte ayrıca NOTE 30 serisi ile Türkiye espor ekosisteminin en güçlü organizasyonlarından PUBG MOBILE Pro League (PMPL) Türkiye ve PMPL Avrupa Şampiyonası’nın ana sponsoru olduğunu duyurdu.   PUBG MOBILE iş birliğinin ikinci yılında Türkiye’de mobil espor arenasında yer almak isteyen tüm oyuncuları desteklemeyi hedefleyen Infinix bu proje kapsamında sevilen sanatçı Ece Seçkin ile çalıştı. Telefonun oyun performansını vurgulamak amacıyla PUBG MOBILE temalı bir tanıtım filminde rol alan Ece Seçkin, Infinix NOTE 30 lansman gecesine de katıldı.

Infinix ayrıca Türkiye esporunun bugüne kadarki en büyük başarısına imza atarak 2022 PUBG MOBILE Dünya Şampiyonu olan S2G Esports takımının da sponsoru olduğunu duyurdu. İlerleyen dönemlerde sürpriz etkinliklere ev sahipliği yapacak olan bu sponsorluk kapsamda Infinix, ayrıca takımın mücadele edeceği tüm maçlarda formalarında yer alarak onları desteklemeye devam edecek.

Ayrıca bypass şarj özelliği sayesinde prize takılı oyun oynarken ya da video izlerken pile yüklenmiyor ve anakartın ihtiyacı olan enerjiyi direkt olarak cihaza veriyor. Böylelikle pili kullanmadan çalışarak telefonun ısınma problemini ortadan kaldırıyor. Infinix NOTE 30 enerjisinin %80’ini korurken 1.000 tam şarj döngüsüne dayanarak sektör ortalamasını aşan benzersiz bir dayanıklılığı da beraberinde getiriyor.

En iyi akıllı telefon oyun deneyimi

NOTE 30, ultra verimli performans ve daha düşük güç tüketimi sağlamak için 6nm MediaTek Helio G99 işlemci ile donatılmış güçlü bir oyun akıllı telefonu. Infinix’in Ultra Güç Sinyali (UPS) teknolojisi ile tam donanımlı olarak gelen NOTE 30, bu yenilikçi özellik ile bodrum katları, asansörler, kırsal alanlar gibi zayıf sinyal ortamlarında çalışmak üzere özel olarak tasarlandı.

Şarjın hiç bitmesin!

Infinix NOTE 30 çığır açan yeni şarj yenilikleriyle birlikte geliyor ve 5000 mAh pil kapasitesi ile tam gün kesintisiz kullanımı kolayca çıkarabiliyor. 45W hızlı şarj teknolojisiyle birlikte telefon 30 dakikada %75 şarja ulaşıyor. Sadece 5 dakikalık şarj ile 2.66 saat video, 2 saat oyun ya da 5.5 saat konuşmak mümkün. Çok yönlü şarj özelliği sayesinde acil durumlarda başka cihazları şarj ederek taşınabilir batarya görevi üstleniyor.

NOTE 30 ayrıca, Infinix’in Smart Refresh ve Magellan Engine teknolojileri ile geliştirilmiş büyüleyici bir 120 Hz yenileme hızına sahip. Bu özellikler, cihazın yenileme hızını kullanıcı faaliyetlerine göre ayarlamasını sağlayarak enerji tasarrufu sağlarken, kesintisiz performans sunuyor. NOTE 30’un 6,78 inç boyutunda FullHD+ ekranı ister video izlerken ister oyun oynarken, ilgi çekici bir izleme deneyimi sunuyor. Ayrıca, TUV Rheinland sertifikasına sahip göz koruma modu, kullanıcıların gözlerini uzun süre ekrana maruz kalmaktan koruyor.

Daha net çekimler yapın!

Paylaşım yapmanın vazgeçilmez bir hale geldiği günümüzde Infinix NOTE 30 kamera özellikleriyle de ön plana çıkmayı başarıyor. Infinix NOTE 30 modeli OV64B40 modülünü kullanan ve otofokus destekli 64 MP ana kamera, 2 MP derinlik efekti destekli kamera ve QVGA AI kamerası olmak üzere üçlü arka kamera dizilimine sahip. Telefonun kamerasında diziliminde aydınlatma ve parlama koşullarında görüntü kalitesini artırmak için otomatik renk tonlama teknolojisi de bulunuyor.

NOTE 30 aynı anda hem ön hem de arka kamerayı kullanabileceğiniz Çift Görünüm Modu gibi özelliklerin yanı sıra farklı filtre özellikleriyle kullanıcıların fotoğrafçılıkta ustalaşmalarına yardımcı oluyor. Tüm bu özellikler sayesinde kullanıcılar tam olarak istedikleri çarpıcı görüntüleri sunan NOTE 30, 16 MP selfie kamerası ile kullanıcıların net çekimler yapmasına olanak sağlıyor.

JBL ile sesler daha güçlü

JBL kalitesi ile yüksek çözünürlüklü çift hoparlöre sahip olan Infinix NOTE 30, kullanıcıların daha fazlasını elde etmesini sağlamak için özel olarak tasarlanmış güçlü dahili bileşenlerle donatıldı. 

Gününü enerji verimliliği ve yüksek performans için 6nm teknolojisi ile üretilen MediaTek Helio G99 işlemcisinden alan NOTE 30, 8 GB bellek + 5 GB arttırılabilir bellek özelliğinin yanı sıra 128 GB ve 256 GB seçenekleri ile birlikte geliyor.

Yetkili satıcılarda satışa çıkıyor

Infinix NOTE 30, Mavi ve Siyah renk seçenekleri ile 128 GB model için 9.499 TL ve 256 GB model için 9.999 TL fiyatı ile satın alınabilecek. Infinix NOTE 30, lansmana özel sınırlı sayıda kulaklık hediyesiyle birlikte tüm yetkili teknoloji marketlerde satışa çıkıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni