Dayı Şov 2. sezonuyla ekrana geri döndü

“İŞİNİ İYİ YAPANLARI SEKSİ BULUYORUM”

 

“BAZEN FERİT, BAZEN ALİ SUNAL DİYE ÇAĞIRIYORLAR”

 

Uzun bekleyiş sona erdi; Türkiye’nin tek canlı talk show programı Dayı Şov, yeni gününde, yeni saatinde ve yenilenmiş stüdyosunda sevenleriyle buluşup hasret giderdi. İki başarılı oyuncu, Selin Yeninci ve Ferit Aktuğ’un konuk olduğu programda yeni oyunlar, skeçler ve bolca müzikle eğlence her zamanki gibi zirvedeydi. Son olarak “Kurak Günler”de rol alan Selin Yeninci, ergenliğinde duvarına astığı ünlüyü itiraf ederken Cannes’daki kırmızı halı tecrübesinden de bahsetti. Ferit Aktuğ ise kendisini yolda bazen Ferit, bazense Ali Sunal diye çağırdığını anlatarak izleyiciyi kahkahaya boğdu.

 

Dayı Şov, genişleyen stüdyosu, yepyeni konukları, birbirinden yaratıcı skeçleri ve yine bolca kahkaha ile geri döndü. Renkli sohbete eğlenceli oyunlar ve bolca müzik eşlik etti. 

 

“Futbolcu Michael Owen’ın hastasıydım”

Programın konuklarından Selin Yeninci, ergenliğinde duvarında kimin posteri olduğu sorusuna, “Futbolcu Michael Owen’ın hastasıydım” yanıtını vererek herkesi şaşırttı. Yeninci, işini iyi yapanları seksi bulduğunu belirtti.

 

“Ayak İşleri seti harikaydı”

GAİN’in sevilen komedi aksiyon dizisi Ayak İşleri’nin yakında yayına girecek olan 3. sezonunda rol alan Selin Yeninci setin harika geçtiğini ifade etti. Yeninci, dizinin yönetmeni Caner Özyurtlu’yla çalıştığı için çok mutlu olduğunu anlatırken, “Loş Sohbet’in çok büyük hayranıydım. İlk baştan beri izliyordum. Caner’le de tanışmak istiyordum. Bu vesileyle tanışık. İnanılmaz mutlu oldum” dedi. 

 

Cannes’da 8,5 dakika alkışlandılar

Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan ve 9 Aralık’ta vizyona girmeye hazırlanan Emin Alper imzalı “Kurak Günler”de oynayan Selin Yeninci, filmin 9 Aralık’ta vizyona gireceği bilgisini verdi. Dayı’nın filmin festivalde 8,5 dakika alkışlandığını hatırlatması üzerine Yeninci, “Alkışlanmak çok güzel bir şey. Ama 2-3 dakikadan sonra seyirciyi alkışlamaya başlıyorsun, sonra bitsin diye alkışlıyorsun. Sonra en başa dönen, tuhaf bir duruma dönüşüyor. Ama günün sonunda tatlıydı” sözleriyle yaşadıklarını anlattı.  

 

“Kristen Stewart’ı kaçırdım, Alicia Vikander ile fotoğraf çektirdim”

Cannes’da aynı alanda olmalarına rağmen Kristen Stewart’ı kaçırdığını ancak çok beğendiği Alicia Vikander ile kırmızı halıda denk geldiklerini anlatan Yeninci, “Bir metre vardı aramızda. Gittim, sohbet ettik, fotoğraf çektirdim. Öyle tatlı bir şey oldu” dedi. 

 

“Kendi Yolumda” 25 Kasım’da vizyonda

Ferit Aktuğ ise, Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Tamer Levent ve Erkan Can ile birlikte oynadığı “Kendi Yolumda” isimli yeni filminin Covid nedeniyle üç yıldır beklediğini ve 25 Kasım’da vizyona gireceğini duyurdu.

 

“10 tane Ferit diyorlarsa 3 tane de Ali Sunal diyorlar”

Bugüne kadar Koçum Benim, Kavak Yerleri, Ufak Tefek Cinayetler, Eltilerin Savaşı gibi rekor kıran yapımlarda yer alan Ferit Aktuğ, Dayı’nın “Adam iyi karakter oyuncusu deyip adını bilmedikleri oluyor mu, yolda seni Ferit diye çağırıyorlar mı?” sorusu üzerine “Bazen Ferit, bazen de Ali Sunal diyorlar. 10 tane Ferit diyorlarsa, 3 tane de Ali Sunal diyorlar. Buradan Ali’ye sesleniyorum. Bir kardeş rolü olursa falan beni bulsun” diyerek stüdyodakileri güldürdü.

 

Keyifli program Paptircem’in yeni sezona özel bestelediği şarkıyla sonlandı.

 

Canlı yayında ücretsiz

Kahkaha dolu sohbetler, renkli skeçler ve Paptircem’in keyifli parçalarıyla eğlencenin zirveye taşındığı Dayı Şov, bu sezon Perşembe geceleri saat 22.30’da seyircisiyle buluşuyor. Türkiye’nin tek canlı talk show programı, geçen sezon olduğu gibi yine canlı yayınlandığı sırada ücretsiz izlenebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni