Kartepe’ye Yıldız Yağacak

Kartepe Belediyesi 6.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali 07-11 Eylül tarihleri arasında misafirlerine kapılarını açıyor. Kartepe Kent Meydanı’nda yapılacak festival, dopdolu içeriğiyle 5 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak. 

 

Kartepe Belediyesi 6’nci Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali 07-11 Eylül tarihleri arasında Kartepe Kent Meydanı’nda yapılacak. 5 gün sürecek olan festivalde Suzan Kardeşler, Eser – Ezgi Eyüboğlu, İmera ve Sonar Sarıkabadayı sahne alacak.  

 

6.UNUTULMUŞ DEĞERLER FESTİVALİ

Kartepe Belediyesi, unutulmuş ya da unutulmaya yüz tutmuş değerleri gün yüzüne çıkartıyor. Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile Kartepe Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 6. Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali 07 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’de stantların açılışı ile başlayacak. Çocuk Mehteran Takımı, Arnavutluk Tiran Kaltersia Halk Dansları gösterisi, çocuklar için animasyon gösterileri, zanaatkarların söyleşisi, Suzan Kardeş konseri sonrasında havai fişek gösterisi yapılacak.  

 

DOPDOLU SANAT, MÜZİK VE EĞLENCE

08 Eylül Perşembe günü resmi açılış töreni yapılacak olan Kartepe Belediyesi 6’nci Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali’nde çocuklara yönelik animasyon ve sahne gösterileri sonrasında keşkek ikramı, Tasavvuf Müziği sanatçısı Tarık Genç ve Eser – Ezgi Eyüboğlu konseri ile etkinlik devam edecek. 09 Eylül Cuma günü İmera, 10 Eylül Cumartesi günü Soner Sarıkabadayı ve 11 Eylül Pazar günü yapılacak olan bir çok etkinlikle festival sona erecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni