LÜBİFEST başlıyor

Bisiklet tutkunları Lüleburgaz’da buluşacak!

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin iki yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştiremediği 4’üncü Lüleburgaz Bisiklet Festivali dolu dolu bir programla 16-17-18 Eylül tarihlerinde Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde başlıyor.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin Türkiye’nin dört bir yanından bisiklet tutkunlarını bir araya getirdiği heyecan dolu festival LÜBİFEST 16, 17 ve 18 Eylül tarihlerinde LYBA’da başlıyor. Konserler, eğlenceli bisiklet yarışları, yol yarışı, bisiklet turları slotcar, sürpriz hediye çekilişleri ve eğlenceli yarışmaların gerçekleştirileceği LÜBİFEST’te Lüleburgazlılar eğlenceye ve harekete doyacak.

 

Festival korteji

LÜBİFEST’in birinci günü saat 18.00’de Kongre Meydanı’ndan kortejle başlayacak. Kortejin yanı sıra festival alanında gün boyu ve festival süresince DJ performansı gerçekleştirilecek. LÜBİFEST’te çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için oluşturulan şişme oyun alanları, slot car gibi etkinliklerle rekreatif etkinlik alanları oluşturulacak. Günün devamında ise eğlence Ali Altay konseriyle artacak.

 

Sürpriz hediye çekilişi!

Festivalin ikinci gününde de coşku devam edecek. Onlarca etkinlik çadırının yer alacağı festivalde günün devamında ise sürpriz hediye çekilişi gerçekleştirilecek. Tüm bunların yanı sıra “En Yavaş Bisiklet Yarışı”, “Mini Ayak Futbolu”, “Tay Tay Bisiklet Yarışı” gibi eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilecek. Günün sonunda ise Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Konseri ile Trockya Blues Konserleri gerçekleştirilecek.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı başlıyor

LÜBİFEST kapsamında Lüleburgaz’ın ev sahipliği yaptığı önemli organizasyonlardan biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı da gerçekleştirilecek. İki etap halinde gerçekleştirilecek ve çok sayıda bisiklet sporcusunun katılacağı yol yarışı festivalin üçüncü günü olan 18 Eylül Pazar günü saat 09.00’da başlayacak. Öte yandan LYBA’da çadır etkinlikleri ve diğer eğlenceli aktiviteler de gün boyu devam edecek.

 

Köy yollarında sağlıklı rota!

LÜBİFEST’in ikinci ve üçüncü gününde bisikletliler “Sağlıkla Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla bisiklet turları düzenleyecek. Bisiklet tutkunları LYBA’dan hareketle köy yollarından oluşan rota boyunca turlarını gerçekleştirecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni