OSMEK İp Sanatını Tanıttı

Yansıttığı tarihi değerlere uygun konferans, panel ve çeşitli toplantılara ev sahipliği yapan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, son olarak OSMEK işbirliğiyle vatandaşlara ‘String Art’ tanıttı.

 

Osmangazi Belediyesi’nin Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ücretsiz olarak düzenlediği OSMEK, yeni bir çalışmaya imza attı. El sanatları eğitmeni Selma Endar eşliğinde Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde gerçekleşen ‘String Art’ kursunda, iple örülen çivilerden şaheserler ortaya çıktı. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği eğitimin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Endar, Fetih Müzesi’nde her hafta farklı bir etkinlik yaptıklarını vurguladı.

 

Daha önce düzenledikleri Tokat tahta baskı ve ebru sanatı gibi programların ardından farklılık oluşturmak istediklerini belirten Endar, “String Art, bir yüzeye belli bir düzende çakılmış çivilerin arasına gerilen ipler ile oluşturulan görsel sanata verilen isimdir. Günlük hayatımızın bir parçası olan iplerden çıkan tablolar gerçek anlamda heyecan verici. Etkinliğimize katılan vatandaşlarımız buradan mutlu bir şekilde ayrıldı. İnşallah, önümüzdeki günlerde yeniden farklı bir çalışma gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni