Yenişehirliler nostaljik açık hava sinemasının keyfini çıkardı

Mersin Yenişehir Belediyesi, vatandaşların nostaljik filmlerle keyifli bir yaz akşamı geçirmelerini sağlamak amacıyla 16 mahallede açık hava sineması kurdu. Yenişehir Belediyesi, hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik filmleri ücretsiz bir şekilde vatandaşlarla buluşturdu.

 

Daha önce 32 mahallede sinema günleri düzenleyen ve çocuk tiyatrosunu da mahallelere taşıyan Mersin Yenişehir Belediyesi, bu yıl da birbirinden güzel nostaljik filmleri açık havada Yenişehirlilerle buluşturdu. Mahallelere kurulan beyaz perde ile film gösterimleri yapıldı, her mahallede yüzlerce vatandaş açık havada film izlemenin keyfini çıkardı. 7’den 77’ye Yenişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği nostaljik açık hava sineması büyük beğeni toplarken, film gösterimlerinde vatandaşlara gazoz ve patlamış mısır da ikram edildi. Vatandaşlar açık hava sinemasını mahallelere taşıyan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.

 

Başkan Özyiğit, “Birlikteliği sağlamak ve hemşehrilik duygusunu geliştirmeyi hedefliyoruz.”

Bu tür etkinliklerin birlikteliği sağladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Hepimiz nostaljik açık hava sinemasının özlemini çekiyoruz. İnsanlar biraya gelir, hep birlikte güzel bir filmin tadını çıkarırdı. Aslında bizim belki de en çok özlem duyduğumuz şey o birliktelikti. Yönetim anlayışımızı oluşturan 6 temel ilkemizden biri olan ‘Hemşehrilik’ ilkemiz kapsamında vatandaşlarımız arasında o birlikteliği sağlamak ve hemşehrilik duygusunu geliştirmeyi hedefliyoruz.Yenişehir Belediyesi olarak bu amaçla hem açık hava sinemasının ruhunu yaşatmak hem de vatandaşlarımızın birlikte keyifli vakit geçirmeleri için mahallelerde film gösterimleri yaptık. Vatandaşlarımız da memnuniyetlerini bizlere ilettiler, mutlu olduklarını ifade ettiler. Onların mutlu olması elbetteki bizi de mutlu ediyor.”İfadelerini kullandı.

 

Yenişehir Belediyesi, Karahacılı, Çavak, Batıkent, Deniz, 50.Yıl,Kuzeykent, Bahçelievler, Çukurkeşlik, Emirler, Gökçebelen, Fuatmorel, Kocahamzalı, Uzunkaş, İnsu, Limonluk ve Akkent mahallelerinde film gösterimi yaptı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni