Zafer Bayramı Kutlamaları Mudanya’da Bir Başka Güzel

Bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başarı ile sonuçlanmasının 100'üncü yılı tüm Mudanya’da büyük bir coşku ve gururla kutlandı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları İskele Meydanı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’na çelenk sunumu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Mudanya Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabulü töreni gerçekleştirildi. Kutlamalar kapsamında Büyük Zaferin 100'üncü yılında Güzelyalı’da araç kortej geçişi yapıldı. Mudanya Bandosu eşliğinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, meclis üyeleri ve Mudanyalılar, İskele Meydanı’ndan Mütareke Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirdi. Büyük Zaferin 100'üncü yılında sanatçı Leman Sam'ın sahne almasıyla coşku doruğa ulaştı. Mütareke Meydanı’nı dolduran binlerce kişi şarkılara eşlik etti. Konser sonunda Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve eşi Gülbahar Türkyılmaz, Leman Sam ile birlikte İzmir Marşı'nı söyledi.

 

30 Ağustos’un bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Dünya harp tarihinde bir eşi daha olmayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yönettiği kurtuluş mücadelesinin zaferini kentimizin dört bir yanında kutluyoruz. Büyük zaferin 100'üncü yıla ulaşmasının gururunu yaşıyoruz. Nice 100 yıllar devam etmesi için bizler de Atamızın izinden yürümekten asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni