OtoAsistanım, 3000 Kurumsal Üyeye Ulaştı

PETRONAS Türkiye’nin özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla kullanıma sunduğu OtoAsistanım Dijital Platformu, 2800 servis ve 200 yedek parçacı olmak üzere 3000 kurumsal üyeye ulaşarak yeni bir başarı yakaladı. Üyelerine binlerce PETRONAS ürünü kazandıran Bedelsiz Ürün Kampanyası ise yeniden başladı. Kampanya, Mayıs 2023 sonuna kadar devam edecek.

PETRONAS Türkiye’nin kullanıma sunduğu, özel servislerin iş planı ve takibini kolaylaştıran dijital müşteri hizmetleri yönetim platformu olan OtoAsistanım’a olan ilgi her geçen gün büyüyor. OtoAsistanım Platformu 65 ilde 2800 servis ve 200 yedek parçacı olmak üzere toplamda 3000 kurumsal üyeye ulaştı.  

PETRONAS’ın kullanıma sunduğu OtoAsistanım yoğun talep üzerine üye servislerine yönelik yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Mayıs 2023 sonuna kadar platform üyesi servisler yaptıkları PETRONAS markalı ürün alımlarıyla topladıkları puanları kullanarak yine bedelsiz olarak PETRONAS madeni yağları alıyorlar.

Araç sahipleri de üye olabiliyor 

Özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla PETRONAS Türkiye tarafından kullanıma sunulan ve yedek parçacıların da dahil olmayı sürdürdüğü OtoAsistanım, servise gelen müşterilerin araçlarına özgü dijital bakım kartı oluşturarak geçmişe yönelik tüm bakım ve yağ değişim işlemlerinin kayıt altına alınmasını sağlıyor. 

OtoAsistanım aynı zamanda araç sahiplerinin de üye olabileceği bir platform. Araç sahipleri, OtoAsistanım sayesinde ücretsiz üye olarak otomobil ya da hafif ticari araçlarının bakım ve yağ değişim zamanı için hatırlatma kurabiliyor, araç muayene tarihi, trafik ve kasko poliçelerinin yenileme tarihlerini de yine hatırlatma kurarak unutma riskini ortadan kaldırabiliyor. Eğer araçlarını götürdüğü servis de OtoAsistanım üyesi ise tüm araç bakımları araç sahiplerinin de erişimine açık hale geliyor.

Sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan OtoAsistanım kullanıcı sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. OtoAsistanım’a dair detaylı bilgilere websitesi ve Instagram hesabı üzerinden erişilebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni