Başkan Soyer, Dünya şampiyonu Kerem Kamal’ı kutladı

İspanya’da yapılan U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Kerem Kamal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Başkan Soyer, Kamal’ın gençler için rol model olduğunu söyledi.

İspanya’da yapılan 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak tarih yazan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Kerem Kamal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Başkan Soyer, Kerem Kamal’ı tebrik ederek, “Çok güzel başarılara imza attın. Umudu ayakları yere basar hale getirdin. Bu, çok kıymetli. Başarıların sadece senin için değil, tüm çocuklar, tüm ülke ve senden sonraki nesiller için çok önemli. Onlar için rol modelsin” dedi.

“Bir çocuğa bile dokunabilmek önemli”
Avrupa Şampiyonu unvanını da elinde bulunduran Kerem Kamal da “Spor sayesinde bir çocuğa bile dokunabilmek benim için oldukça önemli. Ayrıca bana gösterdiğiniz ilgi çok gurur verici. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İspanya'nın Pontevedra kentinde 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen dev organizasyonda 60 kilogram grekoromen stilde mücadele eden Kerem Kamal ilk olarak Azerbaycan’dan Nihat Zahid Mammadli’yi yendi. Sonraki turda İranlı Omid Hossein Arami’yi, çeyrek finalde İsrailli Melkamu Fetene'yi, yarı finalde de Gürcü Irakli Dzimistarishvili’yi mağlup eden Kamal altın madalyanın sahibi oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni