BOM Karting, Takımlar Birinciliğini Korumak İçin Tuzla’da Piste Çıkıyor

BOM Karting Takımı, Türkiye Karting Şampiyonası'nın 17-18 Eylül'de düzenlenecek 5. Ayak yarışları için Tuzla Karting Park Pisti'ne çıkmaya hazırlanıyor.

 

Türkiye Karting Şampiyonası’nın sonlarına yaklaşırken BOM Karting takımı hedefe odaklandı. 5. Ayak öncesinde yapılan antrenmanlarda hırslı ve istekli gözüken takım, bu hafta sonuna yine damga vurmak istiyor.

 

Mini Kategoride Rüzgâr Evci ve Teoman Hoskin ile mücadele eden BOM Karting, Senior Kategoride kendine her yarışta podyumda yer bulan Kerim Sulyak ve Ayda Biter ile temsil ediliyor. Master Kategoride ise pistlerin deneyimli ismi Aytaç Biter BOM Karting takımını temsil edecek.

 

17 Eylül Cumartesi günü saat 13:55’te sıralama turlarıyla hafta sonuna başlayacak olan BOM Karting Takımı, aynı gün saat 15:50’de Mini kategoriyle yarışlara başlayacak ve diğer kategorilerde de  rekabet edecek. 18 Eylül Pazar günü yapılacak yarışların ilki için sporcular 11:40’ta start alırken, ikinci yarışlar ise 15:50’de başlayacak.

 

BOM Karting takımının sponsorları Borusan Otomotiv, Borçelik, Borusan Lojistik, Borusan Oto, Porland, Supsan, Gedik Piliç ve Glasurit'tir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni