Milas Belediyespor Deplasmanda Galibiyet İçin Sahada

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 6. hafta maçında deplasmanda sahaya çıkıyor.

 

Geçen hafta kendi evinde ağırladığı Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ takımını mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkaran ve A grubunda liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz bu hafta İstanbul temsilcisi Okyanus Koleji karşısında galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.

 

Hedef liderliği perçinlemek…

5 hafta sonunda aldığı 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 13 puan toplayan Milas’ın Efeleri hafta sonunda oynayacağı maç için Başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde müsabakaya yoğun bir şekilde hazırlandı. Takımımız iyi oyun sonucunda alacağı galibiyet neticesinde liderliğini perçinlemeyi hedefliyor.

 

Puan sıralaması açısından büyük önem arz eden müsabaka 06 Kasım 2022 Pazar günü saat 15:00’te İstanbul- Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde oynanacak.

 

Takımımıza deplasmanda başarılar diliyorum…

Maç öncesi tüm takım ve teknik heyete başarılar dileyen Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Tecrübeli isimlerden oluşan takımımızla ligde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Kadrodaki oyuncularımız adaptasyon süreçlerini tamamlamalarının ardından başarılı mücadeleler ortaya koyuyor. Geçen hafta aldığımız galibiyetle ligde liderliğe yükseldik. Takımımızdan beklentim sezon sonuna kadar liderliği korumaları ve play-off müsabakalarına yükselmeleridir. İstanbul deplasmanında takımımıza başarılar diliyor, sahadan galibiyetle ayrılacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni