Berk Keklik; “İlk Çaldığım Şarkı 'Ölünce Sevemezsem Seni' Oldu"

Zorlu PSM YouTube kanalının bu sezonki eğlenceli ve bol müzikli talk show programlarından olan ‘’Fi Fijör’’ müzisyen ve prodüktör Sena Gül, namıdiğer Paptircem’in sunumuyla devam ediyor. Paptircem’in, “Fi Fijör” programında klavyesinin başındayken, birbirinden ünlü konukların sırlarını, kariyerleri ile ilgili kırılma noktalarını ve çocukluk anılarını şaşırtıcı meydan okumalarla masaya yatırdığı ikinci bölümünün konuğu; eğlenceli muhabbeti, bestelediği şarkıları ve sıra dışı drill tarzı müzik yorumuyla sosyal medyada Uberkuloz adıyla bilinen Berk Keklik oldu.

Zorlu PSM 10. sezonunda YouTube programlarına bir yenisini daha ekledi. Müzisyen ve prodüktör Sena Gül, nam-ı diğer Paptircem, “Fi Fijör” isimli müzikli Talk Show programı bu sezon Zorlu PSM YouTube kanalında devam ediyor. Zorlu PSM stüdyolarında gerçekleşen ve her bölüm yalnızca bir konuk ağırlayan müzik, sohbet ve eğlence dolu “Fi Fijör” programının yeni konuğu ise sosyal medyada Uberkuloz adıyla bilinen Berk Keklik oldu.

“İlk Çaldığım Şarkı ‘Ölünce Sevemezsem Seni’ Oldu”

Paptircem’in “Evinde ne tür müzikler çalardı çocukken ya da nerelerden neler kaptın ve bunlar ergenliğinde nereye evrildi?” sorusunu yanıtlayan Berk Keklik, “Aslında evde annem genelde Funda Arar dinlerdi. Bilirsiniz o dönem herkesin evinde benzer bir durum olurdu; aynı diziler, aynı şarkılar hatta aynı şakalar filan hep öyle devam ederdi. Sonradan Teoman’la karşılaştım ve sanırım bunlar daha güzel dedim. Ardından Duman çokça yoğunlaştığım bir grup oldu. Tabii daha sonrasında metal müzik, indie rock türlerine merak saldım. 13-14 yaşlarında da gitar çalmayı öğrendiğimde ilk çaldığım şarkı Ayna’nın “Ölünce Sevemezsem Seni” şarkısı oldu” şeklinde samimi ve eğlenceli yanıtlar verdi.

Kahkaha kriziyle dolu bir Drill şarkı performansı!

Programın bir diğer bölümünde müzik türlerinin ve şarkıda yer alabilecek sözlerin yer aldığı kağıtlarla dolu iki kase uzatan Paptircem, Berk Keklik’ten o anda yeni bir şarkı yapmasını istedi. Tür olarak “Drill”, söz olarak da “yastık” kelimelerini çeken Berk Keklik, ninni teması üzerinden ilerleyerek o anda geliştirdiği birbirinden alakasız ve eğlenceli kelimelerle şarkı sözlerini tamamladı. Tamamladığı şarkı sözlerinin hemen ardından şarkıyı Paptircem ile birlikte söyleyen Berk Keklik, kahkaha krizine sokan şarkı sözleriyle bir alakası bulunmayan görseller ve arka plan videolar ile eğlencenin bir an bile düşmediği “Fi Fijör” programının ikinci bölümüne damga vurdu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni