En uzun gece sanatla aydınlandı!

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde en uzun gece 21 Aralık’ta düzenlenen Oda Müziği Konseri sonrası konuşan Başkan Gerenli,  “Kültür kenti Lüleburgaz’ımızda en uzun gece olan 21 Aralık’ı sanatın ışığıyla aydınlattık” dedi. 

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi gecenin en uzun olduğu gün 21 Aralık’ta unutulmaz bir konsere ev sahipliği yaptı. Sanatseverlerle buluşan Lüleburgaz Belediyesi Oda Müziği Konseri izleyiciden büyük beğeni topladı.

Birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı

Cahit Irgat Salonu’nda gerçekleştirilen konserde Türkiye’nin yetiştirdiği birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. Konserde Elif Kay Ergen, Feride Berin Varol, Batuhan Uzgören ve Leyla Önder unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Gerenli’den teşekkür

Gecenin sonunda sanatçılara çiçek veren Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “Kültür kenti Lüleburgaz’ımızda en uzun gece olan 21 Aralık’ı sanatın ışığıyla aydınlattık. LYSA’da düzenlenen Oda Müziği Konser’inde bize doyumsuz bir gece yaşatan sanatçılarımıza ve salonu dolduran sanatseverlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni