Eva, Red Bull 64 Bars'ın Türkiye Serüvenindeki İlk Kadın MC Konuğu Oluyor

İlgi çekici konsepti ile alanındaki en iddialı isimleri zorlu bir söz yazımı maratonuna davet eden Red Bull 64 Bars, Türkçe rap dünyasına heyecan katan formatını güçlü sanatçılarla sürdürüyor. Red Bull 64 Bars’ın bu bölümünde, Eva ve Efe Can’ın sıfırdan yarattığı yepyeni parça, Red Bull TV ve HipHopLife YouTube hesabında Türkçe rap severlerin beğenisine sunuluyor.
 Red Bull 64 Bars, Türkiye serüvenine Türkçe Rap dünyasının en iddialı isimleriyle birlikte hız kesmeden devam ediyor. Rap müzik ekseninde 64 satırlı şarkıların üretildiği ve Türkçe Rap alanında yepyeni bir meydan okuma niteliği taşıyan Red Bull 64 Bars serisinin bu bölümünde, Eva ve Efe Can müzik severlerle buluşuyor.

Prodüktör koltuğunda Efe Can’ın oturduğu bölümde, Türkçe Rap’in güçlü kadın figürlerinden Eva mikrofon başına geçiyor. Projede yer alan ilk kadın MC olan Eva’nın sıfırdan yarattığı 64 satırlık parça, 22 Aralık itibarıyla Red Bull TV’de ve HipHoplife Youtube hesabında yerini alıyor. 

Rap dünyasının en iddialı ve yetenekli isimlerinin yer aldığı Red Bull 64 Bars’ın tüm bölümlerine redbull adresinden ulaşılabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni